To zbiórkę robimy w Koninie czy już w Kazimierzu ? Jeśli w Koninie to niech ktoś miejscowy zaproponuje miejsce zbiórki :)
Printable View
To zbiórkę robimy w Koninie czy już w Kazimierzu ? Jeśli w Koninie to niech ktoś miejscowy zaproponuje miejsce zbiórki :)
Większość aut jest spoza Konina ( np Yago, Wonski, Tweety, Piracik ), więc chyba Orlen w Kazimierzu będzie najkorzystniejszy:P Ale ja tu nie będę nic sugerował :P hehe
Ps. Chyba właśnie nadchodzi stres przed ślubny :P
to pomyśl co będzie po slubie :)
Ja( o ile wysępie u szefa wolne:( ) z kolegą emilio166 wylatujemy z konina wiec jak ktos chetny dolaczyc to bedzie milo. wstepnie mamy sie spiknąć na koninskim amfiteatrze. godzina do uzgodnienia ale ruszamy ok 4 i mozna by juz potem zbiorke zrobic w kazmirzu na orlenie z reszta kolegow co by pod kosciol podjechac wszyscy razem a nie kazdy osobno to by to zacnie wyszlo i xofer by sie ucieszyl. .
Panowie zróbmy liste żeby mniej więcej było wiadomo ilu nas będzie bo parking pod kościołem jakoś trzeba zająć i ustawić się za XOFERA Alfą :) na Orlenie spotkanie max o 16:30
1.Piracik
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625 (80% ze bede)
4. emilio_166 ( jak jak bede, to emilio też)
Dla kolegów z ostrowa napisze tylko ,
-ze wiadukt Briański w KN jest zamkniety (NAVI poprowadzi Was na bank przez niego)
- i trzeba sie kierowac na Bydgoszcz
- i za stacją BP na światłach kręcimy w lewo, nastepnie całyyy czas prosto az dojedziecie do dużego skrzyzowania w ksztalcie litery T
-i na tym skrzyzowaniu skrecacie w prawo i dajecie caly czas prosto az do Kazmirza.
-W samym Kazmirzu na rondzie kręcicie w prawo i macie orlena (jest on na obzezach Kazimierza widać go z drogi . Prosta droga. Jak co to zapraszamy pod amfiteatr koninski ok godziny 15 20. Wylecimy ok 15 40 i powinnismy byc w kazmirzu pol godziny pozniej:beer:
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625 (80% ze bede)
5. cima&paula
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625 (80% ze bede)
5. cima&paula
6. wonski
a na Orlenie w KB proponuję już o 16.15/20
postaram sie byc na czas ale od rana mam wizyte w sprawie usterki w belli
a tak na zachętę dla niezdecydowanych po cermonii impreza :
De Mono, Blue Cafe, MEZO, Pectus, Varius Manx, Rafał Brzozowski, Kasia Wilk
31.08.2013
Ślesin (Wielkopolskie)
Wystąpią: De Mono, Blue Cafe, Mezo, Pectus, Varius Manx, Kasia Wilk i Rafał Brzozowski. Koncert bedzie transmitowany na żywo w TVP 1 i Internecie. W specjalnym miasteczku Europa To My będzie można zobaczyć "Finałową Dziesiątkę" i inne projekty oraz spotkać się z gwiazdami. Eksperci Punktu Informacyjnego Funduszy Europejskich udzielą wszelkich informacji na temat możliwości wsparcia ze środków europejskich.
W dniu 31.08.2013 w miejscowości Ślesin (woj. Wielkopolskie) wystapią De Mono, Blue Cafe, MEZO, Pectus, Varius Manx, Rafał Brzozowski, Kasia Wilk
Zapraszamy na koncert De Mono, Blue Cafe, MEZO, Pectus, Varius Manx, Rafał Brzozowski, Kasia Wilk w Ślesinie.
No kolego 70 000 ludzi na własnym weselu!!!! Podziwiam i zazdroszczę .... :) Najlepszego :)
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625 (80% ze bede)
5. cima&paula
6. wonski7. lukas201989 + Karolina
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625 (80% ze bede)
5. cima&paula
6. wonski
7. lukas201989 + Karolina
8. johny603 + Tomas04
9.
Janie popraw tę listę, brrrrrrr :blink::blink:
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625
4. emilio_166 + Hortensja
5. cima&paula
6. wonski
8. johny603 + Tomas04
9.
Śmiało można dopisać Tweeta :dance3::dance3::dance3:
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625
5. cima&paula
6. wonski
8. johny603 + Tomas04
9. Tweety
10.
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625
5. cima&paula
6. wonski
8. johny603 + Tomas04
9. Tweety
10. michalosw
11.
Widzę, że mnie wyręczyliście. Dzięki za pamięć o mnie:) Do Soboty
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625
5. cima&paula
6. wonski
8. johny603 + Tomas04
9. Tweety
10. michalosw
11.Generał
To już jutro... jeszcze mogę uciec ;) hehe
ale stres musi być;p
rano jade wymienic plecionke w wydechu i w droge :)
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625
5. cima&paula
6. wonski
8. johny603 + Tomas04
9. Tweety
10. michalosw
11.Generał
12. Roma
Michał to może coś na odstresowanie ? Będę za 20 minut :alcoholic::cheers::cheers::cheers::beer::beer::be er:
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625
5. cima&paula
6. wonski
8. johny603 + Tomas04
9. Tweety
10. michalosw
11.Generał
12. Roma
13.siwy
łoooooooooooo matulu 13 AR!!!!!!!! na orlenie braknie miejsca!!!!:sarcastic: Xofer na następnym weselu zalatwimy ze 25 :sarcastic:taki żarcik na rozładowanie atmosfery. hi. hi.hi..
dzieki wielkie wszystkim za Super zabawe i spotkanie :) fotki podam jutro :) wonski napisz co z klijentem obok ciebie ktory padl pierwszy :P
ja też dziękuję było super.Gosia.Czekam na powrót męża;)
również dziękuję za mile chwile z koninską siatką AR... droga byla wyboista, ale bylo MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ZACNIEEEE.
również dzięki wszystkim :)
Było bardzo miło, dziękuję za spotkanie i do zobaczenia przy następnej okazji :)
Fajnie było i miło, szkoda że krótko :) Frekwencja dopisała :D
Następna okazja już za dwa tygodnie w Jarocinie na ślubie Frediego i Julity :)
PS: Wonski był stabilny(na chodzie) po godzinie 4:00:cool:
my również dziękujemy za spotkanie było super:)
jeszcze raz dużo szczęścia dla Młodej Pary :)
jestem. stabilny byłem do końca, choć pewnw luki są, gość z prawej odjechał koło 22.00, gość z lewej, nie licząć Tweeta pociągnął odrobinę dłużej, ogólnie możecie być z nas dumni, trup szedł grubym pokosem, nie oszczędziliśmy nikogo kto próbował z nami startować. I tak po krótce część facetów nie zaliczy tego wieczoru do udanych ...
PS. w przeciwieństwie do Pań :dance3::elefant::elefant::elefant::rock::rock::ro ck::cheers::cheers::cheers::girl_wacko::girl_wacko ::girl_wacko:
i znowu alfisci gora :P
- - - Updated - - -
Załącznik 107573Załącznik 107574Załącznik 107575
- - - Updated - - -
https://picasaweb.google.com/107109835035199896471/1Wrzesnia2013?authuser=0&feat=directlink
ja tylko w imieniu swoim i emilio przeprosze że staliśmy nieco na uboczu, ale mamy takiego pier...olca na punkcie naszych styranych 166, że rozmowom nie było końca :sarcastic: emilio w drodze do domu weselnego utracił klakson i musielismy z nim temat opanowac bo by w nocy nie zasnąl:sarcastic: Jeszcze raz wielkie dzieki wszystkim.. mam nadzieje , że Xofer i żona zadowoleni... PS Xofer lepiej tej turbiny nie kladz na telewizorze bo sie zlamie w pół :sarcastic: Chlopaki zaszaleli na ostro :beer: Cieszy że w koninie tylu krejzoli alfiarzy jest!