czyli powiedzmy 9:15 meldujemy się na McD.,tak? :)
Printable View
A ja niestety z przykrością muszę poinformować, że nas nie będzie..
Cóż taka specyfika pracy, moi kierowcy będą na zachodzie zatem ktoś musi ich nadzorować itp, jak zwykle dyżur mam ja :/
Żal mi dupę ściska tym bardziej, że jest taka piękna pogoda na weekend zapowiedziana..
Ale cóż, życie :D
Przyjemności życzę :) :)
Kurde, niby święto, a spora częśc z nas mimo wszystko pracuje. 11 listopada mieliśmy chyba większe szczęście :)
Szkoda, że Szałków i Grzechów nie będzie
i tych innych, których nie będzie też szkoda, że nie będzie :P
Ehh, no właśnie. Nigdy nie będzie tak, że wszyscy będą mieli wolne :(
Ale spokojnie, jak impreza będzie udana (a jestem pewien, że będzie) to paintballa powtórzymy :D
Dałem też info na KARP, może chłopaki/dziewczyny stamtąd też będą chcieli wpaść.
Im więcej głów, tym mniej kulek w płot :)
No ja niestety jak już wiecie odpadam :( Ale mogę wam podsunąć pomysł na ognicho :D W rudniku na plaży miejskiej można robić legalnie ognisko tylko by trzeba było zagadać do kogoś z MORIWu ale myślę że Mask opanował by ten temat bez problemu :D
Póki co mamy ognisko na miejscu, ale Twój patent możemy wykorzystać innym razem :P
Kurcze, szkoda że dopiero teraz to zobaczyłem. Nie jestem przygotowany ani nic, a Grudziądz praktycznie pod nosem :(
Next Spot, obecność 100% ! :)
PS. Miłej zabawy, na następnym poznamy się osobiście :D
No to są właśnie uroki takiej organizacji forum. Walczymy o poprawę widoczności działów regionalnych, ale włodarze forum mają inne koncepcje, które na pewno nie zwiększą tutaj ruchu :[
Jeśli teraz nie dasz rady, to zapraszamy na następne spotkania :) Średnio co 2-3 miesiące minimum jest coś ciekawego organizowane. W wakacje może wyjdzie częściej :P
witam xD . Ja mogę się dopisać do listy ale tak na 75% .
Lista uczestników:
1. Mask (2)
2. radexon (1)
3. Abidibi1509 + Tusia147 (2)
4. semri + Justyna (2)
5. Fucel (1)
6. Semprefedele + Marta (2)7. GregoR + Gosia (2)
8. Szwarak (1) - na 75% :)
9. AdamOoo (1) - na 75%
Do poniedziałku wszyscy dadzą radę się zadeklarować już na 100%? :)
Mask, jako, że byłeś i widziałeś na własne oczy to pole paitballowe- myślisz, że bieganie w typowo wojskowych glanach to dobry pomysł? Bo mam takowe zakurzone w piwnicy i zastanawiam się czy właśnie ich nie wziąć :)
Myślę, że się nadadzą, bieganie ogólnie w większości tak jak na łące, a reszta to beton z tego co pamiętam.
Oj będzie się działo tego 3 maja :D zapowiada się ciekawie :)
Hej. Chętnie przyłączyłabym się do tego spotkania. Jestem nowa na forum, ale Szałek mówił, że fajni z Was ludzie i na pewno będę się dobrze bawić w Waszym towarzystwie. Nie znam niestety Grudziądza i martwię się, że mogłabym nie trafić. Czy będzie jechał ktoś z Bydgoszczy? Może magłabym się podłączyć?
Witaj :) Teraz będziemy się zastanawiać czy sprostamy zapewnieniom Szałka :P
Z Bydzi będzie jechać kolega Semri ale uprzedzam - za nim ciężko nadążyć :D
Tak, będę jechał, dokładniej możemy się zmówić na DK5 na Gdańsk przy skrecie na Strzelce Górne, przed Aleja Dębową. Później dam linka z Google.
Szałek ma piwko, dwa, góra osiem za reklamę :D
Koleżanko, nie martw się, trafimy wszyscy wspólnie. Zabierzesz się za Semrim (bo przed nim to nikt się nie zabierze raczej :D). W Świeciu do Was dołączymy od 1 do 4 samochodów. Zobaczymy jak to wyjdzie, czy my z Tuśką polecimy na jedno auto czy na 2 i czy chłopacy ze Świecia wyrobią się z pracą. poza tym będzie kilka kobiet także nie bedziesz czuła się osamotniona.
zapraszamy :)
http://maps.google.pl/maps?q=53.2235...num=1&t=h&z=17
Tu możemy się spotkać ok 8:20.
Semri - ok, to jesteśmy umówieni :)
Dopiszcie mnie do tej listy.
Lista uczestników:
1. Mask (2)
2. radexon (1)
4. semri + Justyna (2)
5. Fucel (1)
6. Semprefedele + Marta (2)7. GregoR + Gosia (2)10. Tracy (1)
9. AdamOoo (1) - na 75%
No właśnie niestety, ale na obecny nie dam rady się stawić. Tak jak pisałem, za późno zauważyłem temat i niestety, ale co innego już na majówkę mam zaplanowane. Jeżeli natomiast, takie spotkania organizujecie co 2-3 miesiące, to bardzo chętnie na jakieś ognisko w wakacje przybędę :)
PS. Niestety, ale włłaśnie temat trochę mało widoczny, administracja mogłaby zająć się tymi działami regionalnymi.
Pozdrawiam i jeszcze raz życzę miłej zabawy :)
kolego, w dziale "Sprawy organizacyjne" jest stosowny temat, który porusza tematykę o której wspomniałeś :) miło by było, gdybyś swoje 3 grosze napisał tam i wsparł nas w walce o własny- Kujawsko- pomorski dział :)
ja planuję już coś na czerwca i jak dobrze wypali to będzie to 2dniowy spocik :) już się szykuj powoli :D oczywiście może coś w międzyczasie wyjdzie
Kurde no co, reklamę dla forum robić trzeba :)
A z Agą studiujemy razem to i łatwiej wymieniać poglądy ;)
A co razem studiujecie? :flirt:
Trzeba wziąść ze sobą czy tam jest na miejscu i czy węgiel swój czy jak??
Bo my to jesteśmy za grillem:D i stejkami:D
Odnośnie grilla jutro będę znał szczegóły :)
Aktualna Lista uczestników:
1. Mask (2)
2. radexon (1)
4. semri + Justyna (2)
5. Fucel (1)
6. Semprefedele + Marta (2)7. GregoR + Gosia (2)10. Tracy (1)
9. AdamOoo (1) - na 75%
11. Adam (1) - na 50%
Panowie, czas się powoli określać czy na 0% czy na 100% będziecie? :)
Karol, Adama możesz wpisać na 100% :) Ma wolne i będzie na spocie.
Mask miał się dowiedzieć co i jak :) możemy się podzielić- ja wezmę grilla i rozpałkę, a Ty możesz wziąć węgiel, co? Będzie dobrze? :) bo my też za grillem jesteśmy
Mask, z nami najprawdopodobniej pojedzie mój kuzyn. Ma 16 lat, ale wiem, że musi mieć pisemną zgodę. Wszystko załatwię tak jak ma być. Jutro dam Ci najpóźniej znać, ale myślę, że na 90% pojedzie
Super, jesteśmy ugadani :)
Mask, młody ode mnie nie jedzie. Więc zostaje po staremu ja i Tuśka
Dobra, grilla weźcie własnego :) Na miejscu będzie jedynie ognisko. W razie czego przygotowane na ok. 20 osób.
No i gitara:D
My już mamy węgiel, stejki i jakiś tam boczek kręcony z Lidla:D
Spoko dowiozę szamę jakąs też dla Was Pany i Panie :)
A kubki,talerzyki i gadżety typu nóż i widelce mam :D także podzielę się z Wami z chęcią :D
Ba nawet strój bojowy mam też na to opatentowany :D
witam xD na 100 %będę prawdopodobnie z osoba towarzysząca (nie da się wszystkiego na 100% powiedzieć xD )tylko powiedzcie mi gdzie i o której robimy zbiórkę
Dla bydgoszczan miejsce spotkania jest w moim poście #61.