Proponuję aby tym razem objazd był dłuższy ale za to w tempie POMIDOR'owym. Jakby nie patrzeć jazda z punktu A do punktu B jest nudna.
Printable View
POMIDOR - Powolny Objazd Miasta I DoOkoła Ratusza :)
Właśnie gdzie jest Anioł...
Daro czy może rozsyłałeś te PW??
A tak przy okazji: Gdzie organizujemy docelowe miejsce letniego spotkania zwanego WIOSNA 2013 :P .
Hej - do Anioła też rozesłałem wiadomość. Jak na razie nie odpowiada. No właśnie gdzie spotkanie? - a odnośnie przejazdu to oczywiście tym razem musi być żółwie tempo
hej Panie i Panowie - kto następny uaktualni listę. Oj mało nas mało.
A jaka propozycja miejsca docelowego - bo i o tym trzeba też pomyśleć.
Co do miejsca to powiem Ci, że ta ochla nie jest zła. Może już tradycyjnie niech tam zostanie. Ognicho jest, plac (łąka) jest. stoliki są. Chyba, że spytamy bobryta i jedziemy do Ośna lubuskiego na "amfiteatr" też było dobre. Może wtedy okręg gorzowski by się przyłączył...
Też jestem za !
Witam wszystkich po długiej nieobecności. Troszkę mi się w życiu pozmieniało i od jakiegoś czasu nie zaglądałem na forum. Generalnie ja już nie z ziemi lubuskiej (dolnośląskie) ale postaram się wpaść na zlot/spot
Daro - dziękuję za PW :)
Prosze o dopisuje mnie na listę i o PE ze szczegółami ;-)
Witam,
dzieki za zaproszenie, postaram sie pojawic, tylko chyba moja 156 bedzie out of order bo przygotowuje ja do urlopu. Stad pytanie czy warunkiem wstepu jest alfa? :) Teraz glownie poruszam sie na dwoch kolach.
To kiedy ten zjazd ?
Hej - Panie i Panowie to jak ze zlotem. Ja do lipca jestem poza woj. lubuskim. Wpadam do Zielone Góry tylko w wekeendy i wtenczas spoglądam stronę na Alfaholików i z przerażeniem patrzę, ze coś krucho ze zlotem. Może stwórzmy listę chętnych.Może znajdzie się ktoś odważny , która w Ochli zabukuje plac. No fajnie zawsze jest na zlotach, poznajemy się razem bawimy się wiec nie można zatrzymać tradycji.
1. Italianovero
1. Italianovero
2. Daro1906
1. Italianovero
2. Daro1906
3. Kynium
Witam Alfaholików, chętnie się przyłączę i ten POMIDOR mnie przekonał bo nie wiem czy Będę miał Alfę a tak to Wsiokiem nie będę odstawał:P
Chyba faktycznie musze sie tym zająć :) zaraz prorozsylam PW do wszystkich zainteresowanych w temacieCytat:
<br />Cytat:
Napisał daro1906<br />
Hej - Panie i Panowie to jak ze zlotem. Ja do lipca jestem poza woj. lubuskim. Wpadam do Zielone Góry tylko w wekeendy i wtenczas spoglądam stronę na Alfaholików i z przerażeniem patrzę, ze coś krucho ze zlotem. Może stwórzmy listę chętnych.Może znajdzie się ktoś odważny , która w Ochli zabukuje plac. No fajnie zawsze jest na zlotach, poznajemy się razem bawimy się wiec nie można zatrzymać tradycji.
Criss chyba ty ostatnio załatwiałeś miejscówkę. Możesz zrobić to ponownie?? Oczywiście Tesco w samo południe??
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2
Ja w niedziele pracuję więc tym razem mnie nie będzie:(
Jeśli byłoby coś do tej niedzieli to ja bym się na 90% pojawił.
Później już nie dam rady :/
Witam ja potwierdzam swoje przybycie, termin każdy dowolny mogę się dostosowac . Co do odwiedzania strony to niestety czas zbytnio nie pozwala :mad: jestem na 100% plus zadeklarowana 156 Pozdrawiam
Ja jestem za ta niedziela :)
Niestety mnie nie będzie, dziś czeka mnie sprzątanie po remoncie i jeszcze jutro impreza rodzinna...
Bawcie się dobrze :)
Ja mogę być i w ten weekend i w przyszły ;-)
Siema przyjade tez i zupa Romana = MAKARON :) he he
Ja niestety nie dam rady. Innym razem może się uda
Jednak ja odpadam, Alfa odmówiła posłuszeństwa, nie wiem ile czasu mi zejdzie na naprawie :/
Jak najbardziej potwierdzam swoją obecność. Pasują mi wszystkie niedziele oprócz 14.07 ;)
Widzę, że trochę osób odpada ale nie jest tak źle.
Ps. Łukasz a już myślałem, że Ciebie nie będzie...
Niestety ta niedziela i następna w moim wypadku odpada. Jeżeli chcecie coś działać na Ochli w ten weekend, to mogę dać nr tel żebyście się zorientowali co i jak