Nawet rąbka tajemnicy nie uchylisz ? :)
Nawet rąbka tajemnicy nie uchylisz ? :)
A Tobie po co???? :P
A mi, a mi?? :D
Witam kolegów dopiero od nie dawna jestem posiadaczem tej bestyjki ale mam zamiar pojeździć nią co najmniej kilka lat a może i dłużej. Może nie jest w idealnym stanie ale mam nadzieje że mi trochę doradzicie co i jak gdy się spotkamy. więc proszę o dopisanie mnie do listy na pewno się zjawię.
gipsik85 + 2 osoby towarzyszące
ja na razie deklaruje chęć... :)
taka robota że może mi coś w każdej chwili wyskoczyć,.....
ale jeśli będzie wolne to chętnie się pojawię, chociażby na sobotę -> niedziele...
jeśli żonka by miała wolne to może tez będzie...
ale na razie nie mogę zdeklarować na 100%
pzdr
Bolbou , pojawiaj się :P powiedz w pracy,że alfaholicy wzywają i trzeba jechać :D
Marek ze względu na swoje położenie pisz na PW lub tutaj co Ci pomoc, do MIĘDZYGÓRZA mam ok 15km , nie jest dystans : to przyjemność krętych zakrętów na dość nowym asfalcie :D a to nasze alfy kochają
Ja mam dobre położenie i więcej fajnego asfaltu do przejechania :D
Samolub :P , czekamy na więcej 166tek + zedytuj pierwszy post : dopisz nowe osoby
Nie da się już edytować. Poproszę moda o to po zamknięciu listy.
Naklejki już gotowe ;)
Super :D
Tak myślę, myślę, śledzę temat na bieżąco i zrobię wszystko żeby być, aczkolwiek dopiszę się na koniec zapisów- ostatnim rzutem na taśmę bo niestety takie moje całe życie :P
To mam nadzieję że będziesz. Co jak co ale takie postacie jak Ty powinny się zapisać na początku :D
Przecież to tylko jeden weekend w roku! Żona z dzieciakami (jak są) górki obejrzy, zrelaksuje się. Ty odpoczniesz od pracy. Zjesz i napijesz się bez perspektywy pracy przez dwa dni. Relaksik. Nie mów że tak przez siedem dni w tygodniu gibiesz od rana do wieczora.
Ja rozumiem studentów którzy nie mają na paliwo, albo jakby to był tydzień. Ale dwa dni??? Quba nie osłabiaj mnie. Wykrzeszesz ten czas. Może dla odmiany byś obejrzał kilka 166 na raz ale na chodzie a nie na placu??? :P
Kubuś nie daj się prosić - zabieraj tą swoją drugą piękniejszą połówkę , spędzicie trochę czasu ze sobą :P , Ty się zrelaksujesz ....
Alfy 166 obejrzysz na chodzie tak jak Marek Ci już napisał .....
Noo , madmaxowa Cię bardzo prosi - wybierz się na zlot :rolleyes:
Marek dobrze mówi , baa dzieci wyślemy do ogrodu bajek , na pewno się ucieszą :P
Ja kiedyś przed pierwszym zlotem miałem przeprawę z żoną. Smęciła a po co, a nikogo nie zna a bez sensu się cały weekend gapić na auta itd. Po pierwszym zlocie się przekonała że to jak weekend ze znajomymi. Poznała się szybko a większość rozmów wcale nie była o autach. Gadała z nowymi dziewczynami, pozwiedzała, odpoczęła. Teraz sama się mnie dopytuje kiedy będzie jakiś zlot. Traktuje to jak spotkanie w gronie znajomych + zwiedzanie nawet jak ma być nowy skład.
Przyszłą żonke mam ale jeszcze dzieci niet :P
Ja mam dopiero 27 lat :D
To tym bardziej nie masz wymówki :)
Same młodziaki z Was widzę :)
Ty nie bądź taki dżingo bongo bo starszego zgrywasz a na zlot nie chcesz przyjechać. Ciekaw jestem mandziel co z Ciebie za mandziel :) ale nie martw się, najstarszy na pewno nie będziesz :P
Kurcze to my już chyba za starzy do tego towarzystwa:confused:
Chcecie mieć "sarkofagi' na zlocie ;)
Spokojnie, starsze pokolenie (cokolwiek miałoby to znaczyć) jest jak najbardziej wskazane. Ale też nie będziecie najstarsi :P
Spoko, dżongo bongo ma 37 lat także nie jest tak źle :)
- - - Updated - - -
Marek podaj ostateczny termin zapisów na ten zlot.
Wiem napisałeś, że 20 maja zamykasz listę ale ja mam na myśli totalny deadline.
To dawaj młody na zlot :)
Chętnie zadeklarowałbym bym się już dzisiaj, ale niestety muszę zaczekać z tym do czerwca.
Mam nadzieje że będą jeszcze wolne miejsca w ośrodku;)
No czekam czekam :) Postaram się załatwić.
No ładnie wyjdzie na to, że będę najmłodszy :rolleyes:
Aż tak miło to nie będzie :P na takie rarytasy z mojej strony trzeba sobie zasłużyć :)
No i już wiem, niestety muszę być w robocie w sobotę i niedzielę... tak że nie dam rady
Pzdr
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Będzie ktoś jechać z centralnej polski ( łódź tutaj )?
Bo można by wtedy grupą jechać jak da rade.
Zapisy jeszcze trwają więc proszę dopisać i mnie.
Rafal+Gosia+Maja
To kolega chyba ma najdalej :)
Lista:
1. marek230482 + Asia + Szymon + Nuka (pies pluszak) :P
2. madmax + 2
3. Dziubek99 + Marzena + Ola + Lila + Ruda (sierściuszek)
4. rivt + 1
5. bartekalfa166 + 27. gipsik85 + 2
6. xzixeres (bez noclegu)8. Rafal+Gosia+Maja
Miejmy nadzieję że dodatkowe parę kilometrów nie zaszkodzi a przynajmniej będzie sporo radości z jazdy.
Zaszkodzi ? , nie ma mowy 166tki lubią długie dystanse