ech, to jest straszne, że ludzie miewają takie 300 konne zabawki, a nie wiedzą o co chodzi
koniec tematu z mojej strony.
Printable View
ech, to jest straszne, że ludzie miewają takie 300 konne zabawki, a nie wiedzą o co chodzi
koniec tematu z mojej strony.
Niuton wskazuje na to ,że ciag jest okrutny powyzej 2000obr,także zabujcza reakcja na gaz jest dostepna w każdej chwili.W swojej poprzedniej 156 miałem prawie 230km i mogłem pozwolic na wiele,tu jest 50km i 100Nm więcej także nie mam pytań.Jest pieknie.Naprawdę trudno na trasie znaleźć coś chocby porównywalnego.
Zakładaj temat i pokazuj to cacko.Jaki masz cooler ( wymiary rdzenia) ? Taki moment przenieść,to potrzeba koła conajmniej 225.
Jaki wydech ?
A jak z reakcją na gaz powyżej 2000obr? Szybko turbo osiąga zadane doładowanie?
Seryjnie w TI jest 215/45/17 na obecnej jest trochu większy balon. Ale ogólnie nie narzekam. W Cromie mam 235/40/18 i tam jest już dużo gorzej.
To już lepiej 225/45/17 i do tego jakaś porządna opona, np Potenza RE070, Federal 595RS-R czy coś innego UHP...
[QUOTE=mlody2788;1199472] ... żona dojeżdża tym autem do pracy ... [QUOTE]
300KM porwór dla żony do pracy :)
[QUOTE=arljazz;1199487][QUOTE=mlody2788;1199472] ... żona dojeżdża tym autem do pracy ...Tak to już jest :) 10Km dwupasmówką :)Cytat:
300KM porwór dla żony do pracy :)
Moja skromnym 192 km jeździ :) i ceni sobie moc. Ja tam lubię dziewczyny co nie lubią Nissana Micry :)
Gratuluje osiągnietego wyniku :). GTA seryjnie ma 250 koni , dokładając jej sportowe wałki , przeróbka wydechu plus strojenie i wypluwa ok 280-290 koni , wolnossących koni :) i to wszystko za ok 7 tyś zł . Z całym szacunkiem , ale jeśli twój projekt wyniesie więcej , to chyba bez sensu:(.
Gratulacje dla właściciela i Marcina!
Czekam na filmiki!
Tak dalej :)
Wstaw jakieś filmiki jak to jeździ teraz
ale uszczypnąłeś, pokłony, śmiertelnie poważny człowieku. owszem o GTA już skończyłem.
wiem jednak gdzie szukać inspiracji dla demona w dieslu :-)
http://www.blacksmokeracing.com/that-unique-w203-wagon
http://www.blacksmokeracing.com/wp-c...14-657x437.jpg
http://www.blacksmokeracing.com/wp-c...14-657x437.jpg
Zawsze jak widze tego ich diesla :D to sie zastanawiam więcej dymu z opon czy z rury :D i zdecydowanie bardziej wolałem ich poprzedni projekt 123w kombi :D i ten dzwiek diesla z kompresorem :) . No i fakt ile wyciągnęli z tego w zasadzie klasyka wśród diesli :)
BTW. Mimo że mi kompletnie diesle nie leżą do auta na co dzień to zawsze z chęcią sobie podglądam takie projekty :) bo mimo wszystko wszyscy robimy to z pasji do tych naszych 4 kółek.
Skoro już temat został otwarty,to poporszę o jakięs szersze dane: doładowanie,wartosć reila, patent na sprzęgło/rozrząd ( jesli mozna),średnicę wydechu,skąd wtryski .
A ja zapytam do GTB robiliście nowy kolektor wydechowy?? Fakt pisałeś że cały wydech jest zrobiony ale można zapytać :D
No i jak tam się sprawy rozwijają , bo jestem ciekaw jak autko śmiga i czy coś się zmieniło
chyba po wakacjach atak pod 300
chlodzenie paliwa to nie jest problem, stare Scudo juz mialy
uklad paliwowy seryjny, to i wydojony na maksa juz jak Cinek napisal, wiec trzeba podlac mocniej :)