Jak coś to możemy jechać w duecie, bedziesz mogła popatrzeć na Twoją przyszłą Alfę w ruchu.
Printable View
być może... tylko najpierw mnie przekonajcie do diesla :P
sickboy jak aniucha sie rozmyśli odnośnie twojej to wiesz gdzie mnie szukać :D:D
Sporo hanysów widza mo przijechać. Fajnie, bydzie z kim po ślonsku pogodać :P
abo jako żymła z kyjzom :lol:
a termin 9,06 to już jes pewny ja ?
no to ok
sie zoboczy co tam jak tam
ale tako gymba jak alcesowo to bych zoboczył zaś :-)
a że mom dizla/gnoja to sie moga jeździć bo mie mało poli
ino kurna tyn czas
ale zrobim co mogymy i bydzie ok
ekipa hanysów to niech sie rośnie
jo jes Zagłymbiok z dziada pradziada ino sie godom jak mom ochota
wzajemnie, bo dawno się nie widzieliśmy :D
Co do terminu - pozostaje niezmienny, czyli: 9.6.13
Niestety nie mogę edytować pierwszego postu w tym temacie (chyba jest za stary...) więc aktualizuję listę tutaj:
1. alces1 + Druga Połówka.
2. Mariuszoles + Druga Połówka
3. Paweł_NS + Druga Lepsza Połówka
4. Sickboy + dwie lepsze Połówki
5. piotrekkr + prawdopodobnie lepsza połowka
6. daniel2.0 + żona.
7. cichy2310 + polowka
8. t.o.mek + (może) brat swoją 156 SW TI
9. bastersebek + Klon (?)
10. ANET + cała reszta połówek i ćwiartek
11. LukeMazur
12. Foxx + 2x Alfa Romeo
13. aniucha05
14. Adam$72
15. bocian
16. ...
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, chętnie dopiszę :)
frekwencja się szykuje znacznie większa niż ostatnio, fajnie się zapowiada byle by pogoda dopisała i nie było jak dzisiaj 10stp:)
Lukemazur + 2 połówka, priorytetem dla mnie jest to by być ;)
Tylko czy do tego czasu bede miał dalej Belle...
Jak tam ostatecznie z listą ? :)
Aktualizuje , bede ale niestety sam .. :)
ja nie wiem czy dam rade bo w sobote jade do Zakopca...chyba ze bym wracal w niedziele to wstapie bo tak to troche mi sie nie bedzie oplacalalo jechac drugi raz w ta strone.Zobacze.Mam nadzieje ze uda mi sie wpasc.Napisze jeszcze blizej 09.06.Pozdrawiam
kazdy z okolic ns jedzie osobno czy robimy jakas zbiórkę i jedziemy kolumną?? :P
Rafał o której +/- zaczynamy? 15 czy wcześniej?
Proponuję start o 14.30. Odpowiada Wam?
Co trzeba zabrać ze sobą:
- co kto lubi z grilla (kiełbasa, karkówka, skrzydełka itp),
- pieczywo
- napoje
- sztućce (najlepiej jednorazowe) + talerzyki + kubki,
- jeśli ktoś może to węgiel drzewny, ale ja też wezmę,
- można zabrać jakieś rozkładane krzesełka itp,
- jak poprzednim razem przypominam, by panie zrezygnowały z butów na wysokim obcasie, bowiem miejsce jest skaliste i po prostu szkoda obuwia ;)
Jako, że jest to impreza plenerowa, a co za tym idzie jej powodzenie w dużej mierze zależy od aury, proponuję byśmy w zanadrzu mieli plan "b".
Jeśli okaże się, że 9.06 będzie np. padał intensywny deszcz, proponuję zmianę daty spotkania. Co Wy na to?
Pozdrawiam.
- Rafał
najprawdopodobniej bede ale nie zapeszam.No jak pogoda bedzie do dupy to tez bym proponowal przelozyc byle nie na 22-23.06 bo napewno nie dam rady
pogoda raczej nie bedzie cudowna.... chociaz chcialbym zeby byla słoneczna :P przy takiej lepiej sie zapier... lepiej sie jeździ :P
Plan B zawsze można mieć, np. w przypadku złej pogody przełożyć na następną niedzielę. Tylko trzeba ustalić że nie odwołujemy imprezy jak będą zapowiadać zachmurzenie albo przelotne opady. Bo potem ktoś zobaczy jedną szarą chmurkę na niebie i będzie pańka na forum czy przekładać czy nie. Plan B uruchamiamy tylko w przypadku b. dużych (apokaliptycznych) opadów. Tak czy inaczej miejscówka jest zadaszona to nikomu na głowę padać nie będzie.
Sickbboy ma rację, zachmurzenie z pewnością nas nie powstrzyma :) Natomiast jeśli będą ciągłe opady jak obecnie, to proponuję przesunąć imprezę o tydzień, czyli na 16.06. Patrząc na mape pogody, przynajmniej teoretycznie 16 ma świecić Słońce, bo niestety na 9 dobrych prognoz nie ma...
Pozdrawiam.
- Rafał
według prognozy która pewnie i tak da ciała to dzisiaj mamy deszcz 25,6mm a w niedziele 3.2mm więc wychodzi praktycznie tyle co nic ale to i tak się okaże bliżej soboty jaka będzie w niedziele, oby ok:) bo ja za tydzień odpadnę:(
ja za tydzien i za dwa raczej tez odpadne