w morde kopane bede mial 2 ga zmiane ale postaram sie jakos zalatwic wolne i sie zjawic bo normalnie musze bo inaczej sobie nie daruje
Printable View
w morde kopane bede mial 2 ga zmiane ale postaram sie jakos zalatwic wolne i sie zjawic bo normalnie musze bo inaczej sobie nie daruje
Szkoda, :( rozmawiałem z Piotrem 147 że do Bielska to już pojadę a tu kicha, termin zarezerwowany na http://www.radom.pl/index.php?ogloszenie=222 :(Cytat:
Napisał Rafał
Inna data i witamy w programie "Mamy Cię " ;)
phantom71, bez ściemy, musisz być, na Pomorzu 33 było jak na lekarstwo :PCytat:
Napisał phantom71
Fajne jest to że jestem fanatykiem lotnictwa, a poczuć na sobie ten podmuch z silników lotniczych to jest dopiero atrakcja.Cytat:
Napisał AR_33
Napisałem "inna data" i jestem.
termin jest ok, wiec nie pozostaje nic innego jak czekac na zlot :)
Moze pobijemy rekord zgromadzonych Alfek na zlocie?? :)
phantom71 - w ten weekend jest piknik lotniczy w Góraszce pod Warszawą(trasa na Lublin). Jeśli tu przyjedziesz pogodzisz jedno i drugie :mrgreen:
A jaki jest obecny rekord :?:Cytat:
Napisał Paweł156
Z tego co pamietam to jeszcze sie nie udało przekroczyć ani w Bielsku ani na Pomorzu liczby 50belli.
Oj, na pomorzu chyba było!!!!!!!!!!!
Oprócz stałych uczestników zlotu było wiele Alfek dojeżdżających - miejscowych, takie odniosłem wrażenie.
Nie było, policzyłem, na samym zbiorowym zdjeciu na Skwerku były 40alf, potem kilka chyba dojechało. Ale ile dojechało to nie wiem. Wydaje mi sie ze nie dojechało tyle zeby przekroczyc liczbe 50szt.
Raczej nie było :roll: , w kolumnie z Gdyni do Władka jechało tylko 32 niunie 8)Cytat:
Napisał Paweł156
w Radomiu też jest :)Cytat:
Napisał Tomek
ale była taka rotacja! na bank było 50 a może i wiecej :D przyjeżdżali, odjeżdżali...Cytat:
Napisał AR_33
a jak policzymy merca Webusia z logiem AR no i pilota w grande, który zabil psa :mrgreen:
to będzie rekord :mrgreen:
w kolumnie do władysławowa jechało dokładnie 37 autek liczyłem , (bez 3 pilotów)
na skwerku były 43 autka z pod znaku niuni :)
a doszło jeszcze ok 6 takze we władku było 50 autek bo dojechała całkiem przypadkiem GTV i na chwile wpadli jeszcze 2 alfami jacyś ludzie ...
ale to nie istatne ile była autek , najważniejszy klimat jaki panował pomiędzy właścicielami tych pieknych autek...
Ja już poszukuje 145 tak żeby była w razie czego , jakby mojej coś sie stało...
bo obiecałem że cokowiek by sie nie działo to na 100% bede alfą w bielsku :)
ja bym tez bardzo chcial przyjechac i mysle ze bede
pozdrawiam
Ja napewno też się pojawie na zlocie w Bielsku swoją 156 2,5 V6 tylko dajcie znać kiedy jest zlot. Pozdrawiam Dominik
ostani weekend sierpnia,czytaj wszystkie posty :D
ja mam w piatek na rano to napewno wpadne a sobota niedziela to moze uda mi sie z rana chociarz na 2 - 3 godzinki podjechac zeby zawyzyc frekwencje :D
Wiadomo może co i jak z ewentualnymi noclegami i jak kosztowo? Bo może bym sie do Was podturlał z pod Szczecina.
Wszystko bedzie wiadomo w niedlugim terminie, wszystko zalezy od tego jakie dofinansowanie dostaniemy od sponsorow.Cytat:
Napisał ufty
W Bielsku na Błoniach było 49 alfek - potem sie troszku rozjechaliCytat:
Napisał Paweł156
II OGÓLOPOLSKI ZLOT ALFA ROMEO – ALFAHOLICY
1. Plan zlotu;
Dzień I , 31.08.2007r(piątek)
- Tychy teren Fiat Auto Poland;
- Rozpoczęcie zlotu g11:00
- Próby sprawnościowe na torze doświadczalnym Fiata!
- Pokazy ratownictwa drogowego
- Prezentacja samochodów pod Ratuszem w Bielsku - Białej
- Godzina 17:00 – 18:00 wyjazd do miejsca zakwaterowania na tzw.”ITENER”
- Zakwaterowanie
- Obiado-kolacja
- Koncert zespołu rockowego
Dzień II , 01.09.2007r(sobota)
- Godzina 8:00 – 9:00 śniadanie
- Godzina 10:00 ,zajęcia itegracyjne;
a) tyrolka , sprzęt wodny , ścianka wspinaczkowa , zorbing , qad , jepy (kurs jazdy off-road),
paintbool(kobiety – mężczyżni ) , strzelnice(łuki ,proce ,wiatrówki) , rzut kierownicą do celu,
test wiedzy o Alfie Romeo , „ujeżdżanie byka”
Godzina 13:00 – 15:00 – obiad
Godzina 19:00 – pokaz sztucznych ogni
Wspólna biesiada , ognisko , muzyka DJ.
Dzień III , 02.09.2007r(niedziela)
- Godzina 9:00 śniadanie
- Godzina 12:00 wyjazd na górę Żar
- Prezentacja samochodów uczestników zlotu
- Wybory najpiękniejszej Alfy zlotu
- Rozdanie nagród
- Godzina 14:00 – 15:00 Oficjalne zakończenie zlotu.
-150 - 170zł od osoby ! ( zależne od sponsorów)
To co wypisane powyżej mieści sie w tej kwocie (zależne od sponsorów)
---- UWAGA !!! Liczba miejsc ograniczona - 150 uczestników!
To jest wstepny projekt zlotu - po potwierdzeniu przez sponsorów bedzie opis na 30 dni przed zlotem - wtedy juz 100%
Proszę o zapisy w temacie:http://www.forum.alfaholicy.org/-vt3741.htm#43218
Jak załatwiłeś plac :?: :shock: :shock: :mrgreen: Zajebiście 8)Cytat:
Napisał Rafał
Ty już wiesz jak końcem sierpnia pracujesz. To masz wypas. Ja się wczoraj dowiedziałem jak mam przyjśc do pracy jutro.. :lol: Ale zlotu nie waże się opuścić :!:Cytat:
Napisał DDEvil
Tak nie dokonca bo pracuje w systemie 4 brygadowym i pracuje 2 dni na rano 2 na druga i 2 na nocke i 2 wolnego wiec latwo policzyc jak bede robil ( chyba ze zmienie zas prace bo mam taki zamiar ) a sobota i niedziela na 2 ga ale to sie na nocki zamienie i tak przyjade :PCytat:
Napisał rigobert
Pozdrawiam
Zalozylem nowy temat, zeby bylo czytelniej :)
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...icy-vt3793.htm
Ten zamykam