coś się gubi w zeznaniach koleżka :D Takich to trzeba osobiście "nauczyć" jak się robi interesy inaczej nie pojmie, raz mu się udało to myśli, że dalej ludzi może robić w wała...
Printable View
coś się gubi w zeznaniach koleżka :D Takich to trzeba osobiście "nauczyć" jak się robi interesy inaczej nie pojmie, raz mu się udało to myśli, że dalej ludzi może robić w wała...
Przepraszam, że z grubej rury ale takiego imbecyla, a przy tym chama bez szkoły to nie widziałem już dawno :) Naprawdę jestem ciekaw co siedzi w aż takim głupim łbie. Moja wyobraźnia tego nie ogarnia... Żal mi jest takich 'ludzi', bo ich egzystencja jest naprawdę bezwartościowa...
Chyba trzeba z nim "pogadać" w "niderlandach" jakbym wiedział gdzie "rezyduje" podesłałbym qzyna :D
Wysłać Omena:D
Dasz mu dwa piwa i będzie szalał.
Czy zwrócił komuś pieniądze ?
No przecież napisał wam że odda więc zapewne tak będzie:) Może za rok lub 5 lat ale odda:)
Ten odison też był takim, jeb..ym analfabetą , dużaaa szansa , że ten arbunia to ta sama menda. 1 raz oszukal i byl spokój, teraz pojawił sie znowu? jezeli to ta sama osoba to wpier.ol konkretny mu sie należy. Ale taki konkretny, żeby nauczył sie nie zadzierać z alfiarzami. Kto tam go na facebucu namierzyl? kto blisko mieszka. Może jaki spot urządzić na jego ulicy:D
Sądząc po błędach to ta sama osoba ;-)
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
To ten sam gość pierwsze posty pisał z tego samego IP co Odison
kasę odda jak kogoś innego oszuka :P Kanciarz jeden. Ale pamiętaj nie kradnij ! Rząd nie znosi konkurencji :D mały "lifting" by się u przydał to by może się nauczył, choć sądząc po następnej takiej sytuacji jest to niereformowalny burak
Gorzej jak cieć oszukuje tez na innych forach. Swoją droga po co ludzi ekupuja u takich embrionów i innych osobników z 2 miesięcznym stażem na forum... Ja sam bym sie bał. Może by jaka liste zaufanych sprzedawców urządzić ... Tylko jak sprawić żeby anal-fabeta odison i jego wyimaginowani koledzy sami siebie nie polecali...
PS. odison tumanie jak to czytasz to musisz wiedziec, że prędzej , czy póżniej będziesz przeorany :Nitro-Cow:i odechce ci sie cwaniakować :* W przyrodzie nic nie ginie:) Każda historia ma swój poczatek jak i koniec:) kwestia czasu
"16. Posiadanie kilku kont, bez zezwolenia administracji - BAN na IP."
Pozwoliłem sobie was wyręczyć i napisałem do rodziny i znajomych na fejsiku, jakiego mają kolegę/brata/szwagra :)
Buuuuzi ARbunia :*
Proponuję moderatorom zmienić tytuł wątku na:
Uwaga! Stary "nowy" oszust ARbunia vel Odison
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale ten idiota wczoraj na fejsie napisał że za parę dni będzie na weekend w domu, więc będzie osiągalny dla ręki sprawiedliwości Alfiarzy :)
Śmiałek :sarcastic: :lol:
UWAGA!!!!!
ARbunia już nieaktualna. Cwaniak założył sobie nowe konto: AR.cozi
Otrzymałem też bardzo ładną wiadomość:
Cytat:
Jestes chłopaku rozjebany akurat moi sa w gdyni pilnuj dupy cwelu
Ja nie wiem w czym problem. Wystarczy zebrać listę osób i kwoty, na które zostały oszukane. Zgłosić to na policję i wszcząć zbiorowe (pojedynczo niskie kwoty mogłyby rodzić "podejrzenie" o niską szkodliwość społeczną) postępowanie karne. Forumowicze będą mieli spokój z przekrętami na jakieś 3 do 5 lat.
Realne groźby również są karalne do 3 lat pozbawienia wolności.
Oj tam. Litrówki są sutkami błędów :)
czy on ci grozi gwałtem analnym ? :lol:
http://www.forum.alfaholicy.org/uzyt...l#vmessage8635
Cozi odpisuje na pw :lol:
Frajer -
Zapewne czytasz debilu wiec i tu publicznie nazywam cie debilem i nieudanym pomiotem ludzkim
Tata do wanny ci wchodził idioto niepiśmienny - ty nawet 3 zdań nie potrafisz napisać poprawnie idioto
- w pełnym tego słowa znaczeniu
( a i tak mam wrażenie że nazywając tak ciebie obrażam tych inych idiotów którzy chociaż nie kradną )
Menda jesteś i tyle
No chyba że faktycznie tata ci do wanny wchodził i masz kłopoty psychiczne - ale to można leczyć - nie koniecznie złodziejstwem
Frajerze złodzieju palancie
Czekam ...
Pewnie sobie popiszesz tylko nic z tego nie będie ...
Pizda zawsze będzie pizdą...
Ja oficjalnie zaprosiłem na spotkanie osobiste
Co ty złodzieju zrobisz to pewnie wszyscy wiedzą...
Młoda polska inteligencja...Ciekawe czy umie chociaż zasznurować buty...
Tatuś mu na rzepy kupił za te wspólne kąpiele...
Bunia odison cozi - moje propozycje są aktualne debilu
Pisałeś na pw że taki kozak faktycznie jesteś - czekam ...
Tylko nie spuszczaj się nad napisaniem choćby 3 poprawnych zdań - aż tyle nie wymagam od ciebie idioto złodzieju
Ale może dasz radę napisać gdzie i kiedy pokażesz jaki jesteś "fajny" poza forum ...
Buahahahahahaha analfabetyzm + ,,kozak w necie pizda w świecie".
Skończcie się bawić z tą intelektualną depresją i zgłoście to na policję przy okazji informując że sprawa wyszła z forum i jest / będą kolejne zgłoszenia w sprawie tego kozaczyny :D
łoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooo matulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My zadarli z gangstjerami :(:big_boss::triniti::ph34r::ph34r:
Odison jest zajebisty- i jego mafia też!
odyniec- wódz
bunia- rozbierak
koza- zołnierz
To napewno poczatek siatki...
Bocian przed odpaleniem autka zagladaj pod podwozie czy aby jakiej bomby tam nie masz:sarcastic:
Już nie mówie o pochylaniu sie i pakowaniu siatek z zakupami do bagażnika- cozi czuwa i jeszcze zaatakuje!
Co za ku...wa debile... To naprawde sie nadaje na policje...
Muszę przyznać, że to najlepszy wątek od dłuższego czasu! Aż mnie brzuszek ze śmiechu rozbolał :D
Mam zaproszenie
27 lipca zaprasza na niejakie Popowice we Wrocławiu
Troche sie obawiam że mnie okradnie kurde złodziejska menda
Trzeba by wszystkie wartościowe rzeczy najpierw w jakimś depozycie złożyć
Być może chce Ci cnotę ukraść :D
Doigrałeś się Bociek! Będziesz pruty ;)
No to wyjdzie grupen sex! Fajnie :)
- - - Updated - - -
No to wyjdzie grupen sex! Fajnie :)