Następnym razem jak zorganizujecie spot wcześniej to wpadnę :)
Następnym razem jak zorganizujecie spot wcześniej to wpadnę :)
dziubas- masz żółtą kartkę:) liczyłem ,że przyjedziesz......Załącznik 101989
Jak wracaliśmy myślałem że Alfa 166 Bartka odleci, tak Cię wybiło na jednej hopie podczas wyprzedzania :D
Widziałem iskry? przestraszyłem się XD a ten pogonił jak szalony:D v6 to ma odejście...
iskry??? hmm.... myśłałem ,że tylko ogień z rury- hiihih z trudem okiełznałem maszynę na tej hopce...ale.........ja lubię zapi...lać :)
Były iskry ciekawe co na to żona?:)
hahaha też widziałem iskry :D właśnie dlatego na tym odcinku zwolniłem bo wiedziałem że tam gdzieś ta hopa jest ale nie widziałem gdzie dokładnie, akurat jak mnie mijałeś to ją zaliczyłeś ;) no ale jak sie ma V6 pod maską to trudno jechać tempem spacerowym :)
dzięki za miłe spotkanie i do następnego koledzy !! :)
..a kto nie był ten gapa :D
pewnie dlatego nie pali mi 12 l. jak Markowi :)
Ciekawe jak wygląda podłoga lub zawieszenie po tym odcinku specjalnym, szkoda że nikt nie zrobił zdjęcia jak to wyglądało albo nagrał filmiku było by co oglądać :D dzięki za miłego spota i do zobaczenia następnym razem :)
Jak wrócę z nad morza to pomyślimy nad spotkaniem :)
Flatbeet jak masz jakieś foty ze Spotu to powrzucaj jeszcze ;) widziałem coś tam robiłeś :P
A moze by sie teraz spotkac tutaj: http://www.zajazdujana.eu/about-us/
Jedzenie maja bardzo dobre, mozna sobie rybki polapac, plac zabaw dla dzieciaczkow itp :)
Reklamujesz??? :)
Generalnie sam fakt "wypożyczania za kasę" grilla z ławkami trochę odstrasza :) ale jakby ktoś to cenowo dogadał i ogarną całość to może by się znaleźli chętni. Z naciskiem na "może" :)
Jednak uważam, że płacenie za miejscówkę i jeszcze jedzenie z przebitką nie bardzo wypali. Przecież można podobne miejsce znaleźć za free a jedzenie zorganizować na grupę. Potem tylko zebrać kasę. Na pewno wyjdzie dużo taniej niż lokowanie się w knajpie. Bankowo w "waszej" okolicy idzie fajne miejsce znaleźć i ogarnąć temat.
Nie reklamuje, po prostu w planach mam skoczyc tam na rybki w niedziele. Co do placenia to samo miejsce nie trzeba placic. Mozna sobie zamowic cos do jedzenia i posiedziec nad woda.
Ja osobiście wolę w równie ciekawe miejsce przywieźć swoje żarełko. Po prostu będzie taniej. Ale to tylko moje zdanie. Może innym to bardziej przypasi.
Też bym wolał ze swoim prowiantem podjechać na jakiś ładny plener niż płacić za wypożyczenie grilla :P
A ja przede wszystkim bym chciał pojechać gdzieś do kogoś na grilla tym razem, tak bezstresowo żeby sie nie zajmować organizacją :D
Pomyślimy:yes4: