Jaki jest koszt takiej koszulki? Chętnie bym się pojawił na tego typu imprezie, ale puki co moja Alfina nie da rady :(, a koszuleczką bardzo ładna.
Printable View
25 pln, plus ewentualna przesylka jesli nikt nie odbierze na imprezie
Zacne autka widzę, grono się powiększa... bardzo cieszy Lancia Delta Integrale, ale Julka QV również ;)
Zapisany;) jazda po torze kusi... ale oszczędzę mojej Belli stresu.... za rok pojeździmy
Dopisany do listy, szykuje się super zabawa:)
no i git :)
qbas, mógłbyś coś napisać o stronie kulinarnej zlotu? Jak będzie dobre jedzenie, to jest szansa, że dam radę żonę też zaciągnąć :).
To powiedz jej że będą aksamitne polędwiczki w żurawinowym sosie. Później się będziesz z tego tłumaczył... ;)
75 nie wygląda jak spod igły, ale kolejne uszkodzenia naprawdę nie są jej już potrzebne :D
na torze będzie stoisko z degustacjami włoskich produktów + możliwość zakupu, plus kawa i słodkie przekąski
do tego standardowe miejsce z jedzeniem bardziej grillowym na samym torze
menu na kolację w hotelu jeszcze ustalamy, będzie dobrze
Będziesz cisnął po torze? :) Mnie Multipla nie przeszkadza, tylko myślałem, że lista jest zawodników na tor, stąd to zdziwienie.
Zapewniam Cię ,że z niejednym mogę w szranki stanąć, bo nie mam takiej "zwykłej" Multipli. Czy będę cisnął na torze? Chyba już za stary jestem. Ja to pisałem z humorem, nie ma się co napinać, łączy nas to samo :) Do zobaczenia w Poznaniu.
Jeżeli myslisz o tej "czarnej" to nie. Ale moja też daje radę :)
Widze na liście auto Peugeot 406 Coupe to znaczy, że zlot nie tylko dotyczy włoskiej motoryzacji?
Jest też biemdablju... Nawet dwa.
Faktycznie, czyli widzę forza ale nie do konca italia ;)
a Ty pływak na liście czy tylko tak dla zasady marudzisz?
Jestem i to jako jeden z pierwszych :D Nie marudzę po prostu jak bym wiedział zabrał bym znajomych, a tak powiedziałem, ze nie da rady bo tylko makarony mogą być. Teraz wychodzę na kłamce :p Ile jest jeszcze miejsc na tor to może parę BMW i VW bym doczepił :P
"W szkoleniu mogą brać udział wszelkie sprawne pojazdy włoskie, współczesne czy klasyczne (lub dopuszczone przez organizatora)."
nie ma otwartej furtki dla wszystkich, łapówki przyjmuję jakby co
Kolega Blogo za pojazdy po włoszczyźnie powinien zostać karnie usunięty ;).
przecież on tak z zazdrości... będzie okazja mu na miejscu wygarnąć ;)
Tak myślałem, ze to wałki załatwiane za paczkę kawy i butelkę koniaku są ;) A teraz już na poważnie bez żartów :) Szkolenie na torze będzie prowadzić ta sama ekipa która robi TPTD czy ktoś inny?
instruktorzy się mogą powtórzyć, ale to nie do końca ta sama ekipa, to nie TPTD to organizuje :)
Znaczy się będzie Marcin F. i Mistrz Maciej G.
Chyba. :)
MarcinF bedzie pewnie jednym z instruktorow, Maciej Garstecki to nasz gospodarz i chce raczej skrzystac z klimatu :) on na pewno bedzie powozic Panda wyscigowa
Czy ktoś zwrócił uwagę na niską frekfencję nowych Alf? Praktycznie brak Mito i Giuliett.Same klasyki i dawne modele.
http://2013.forzaitalia.pl/uczestnicy/
- - - Updated - - -
Dziękuję. Obiecuję zjawić się na pewno.
Ja osobiście cieszę się z obecności Abarthów.
Próbowałem namówić brata na uczestnictwo (posiada 500kę Abartha) ale mi się nie udało - jest zbyt zajęty.
Problem nie - dlaczego?
Stwierdzam jedynie fakt. Ciekawe gdzie się podziewają Alfy nowej generacji? Pochowane w garażach zamiast śmigać po torze. :)
niektorzy pytaja czy sa wolne miejsca na szkolenie, nadal sa ale juz nie tak duzo
Czyli nie znajdziemy miłośników i klimaciarzy wśród posiadaczy? :)
Jasne. Na 43. miejscu.
Uczestniczyłem już w podobnym zlocie Ikara w 2008 roku na torze P-ń.
to się pewnie z widzenia znamy ;) do zobaczenia
Hmm. Sporo lat minęło.
Do zobaczenia pozdrawiam.