Załatwcie tylko jakąś knajpkę !!!Cytat:
Napisał showtime
Printable View
Załatwcie tylko jakąś knajpkę !!!Cytat:
Napisał showtime
jeżeli nic mi nie pokrzyżuje to postaram się również wpaść ale to jeszcze dokładnie nie wiem :wink:
Kosiar
bimski (jak zwykle nie zawiedzie :mrgreen: )
showtime
wojtek7551 (tak 50/50)
Darknes ( jeśli nie będzie mieć szkoły)
Zit
robak#21
adamodg
Adam$(bez jego wiedzy :mrgreen: )
Ferrari-1
M@T
Panicz Jakub
Paweł156
Gopcio(50/50)
Alfalotnik(50/50)
Mirka&Mariusz
patryk_wey
slip83(50/50)
Krzysiek866
Cycus
nietyx (50/50)
knajpką to niech się ktoś z Krakowa zajmie , nie chodzi o jedzenie ale dni są zimne i żeby gdzieś można było pogadać przy ciepłej kawie czy herbacie znają Krakowiacy jakieś takie miejsca?
Przede wszystkim pod uwage trzeba wziac duzyyy parking kolo knajpki :) no i naturalnie troche miejsca w srodku.
A jakie są plany po odjezdzie i prezentacji pod Multikinem?
Lotnisko? Wiec moze ktos z okolicy lotniska zaproponuje knajpke w dogodnej lokalizacji... Bo do Galerii nie bedziemy sie przeciez wbijac, malo klimatyczne :)
Spokojnie z tą knajpką panowie... :D Musimy na 100% wiedzieć kto będzie. Na dzień dzisiejszy wydaje się, że będzie nas sporo( gdzie taką knajpkę znajdziemy co byśmy się wszyscy pomieścili hehe) A jak pokazuje życie ( np. na ostatnum spocie w Krakowie) w sumie przyjechało połowe ludzi... Także jak będzie wiadome kto będzie to myśle, że coś się wykombinuje :D Pozdrawiam
Znam fajną knajpe (http://www.kkt.pl/karczma/) z duzym parkingiem w wieliczce przy obwodnicy Krk, tylko że tam zawsze jest duzo ludzi i ciezko z miejscem, ale podejrzewam ze tak bedzie wszedzie w niedziele.
M@T ale jakie wrazenie zrobimy jak przyjedziemy tyloma Alfami :D gdziekolwiek pojedziemy bedzie szoł :D
o to biega ?
http://www.kkt.pl/karczma/
a jak dla mnie to zaj.... są kiełbaski pieczone na grillu w śnieżnej scenerii ( wspomnienie sprzed roku :mrgreen: - będzie powtórka ale juz w 2009 )
chyba że to lotnisko to jest pewna miejscówka to zabieram grilla i będzie i drift i kiełbasa
Pozostało jeszcze... aż 16 dni ;(
ale tam to tylko na Kotlet Karczmarza ... kto da radę zjeść - oczywiście :lol: .Cytat:
Napisał M@T
A z drugiej strony można też zabrać do domu niepochłonięte resztki coby rodzina miała do świąt jedzonko :mrgreen:
NOOOO koledzy i koleżanki :)
15 dni macie jeszcze na zgłoszenie obecności!
Radze sie pospieszyc :D Jak Was nie bedzie to Wasze auta sie obrażą :D
:( mnie niestety nie będzie... uczelnie mam :?
Ooo akurat 13-14 mam wyjazd, a myślałem, że uda mi się wpaść na najbliższe spotkanie. No trudno, może jeszcze jakiś noworoczny spocik będzie :)
W każdym razie miłej zabawy!
Mnie też możecie dopisać do listy :)
Myślę, że fajną opcją będzie pas na dywizjonu, o ile będzie śnieg...
1 Kosiar
2 bimski (jak zwykle nie zawiedzie :mrgreen: )
3 showtime
4 wojtek7551 (tak 50/50)
5 Darknes ( jeśli nie będzie mieć szkoły)
6 Zit
7 robak#21
8 adamodg
9 Adam$(bez jego wiedzy :mrgreen: )
10 Ferrari-1
11 M@T
12 Panicz Jakub
13 Paweł156
14 Gopcio(50/50)
15 Alfalotnik(50/50)
16 Mirka&Mariusz
17 patryk_wey
18 slip83(50/50)
19 Krzysiek866
20 Cycus
21 nietyx (50/50)
22 Tfaruk
Dobra,już wiem :mrgreen:
A co powiecie na to: Zajazd Szlachecki
Dwa kroki od Multikina..
Wygląda obiecująco.Cytat:
Napisał Alfalotnik
też mi się podoba :)
a więc Krakowiacy zróbcie tak aby było sympatycznie ładnie i wszyscy byli zadowoleni :D
A no niechże stoły zastawione bydą wyśmienitą strawą a łorkiestra niechże przygrywa do samiuśkiego ranka! :D I gorzoła niech sie strumieniami leje ;)
:D :D :D
muszę to przemyslec ]:->
Chętnie bym się pojawił, ale niestety termin 14.12 koliduje mi z pewną bardzo ważną uroczystości rodzinną... :/
Co tu dużo myśleć przyłączysz się do nas.Cytat:
Napisał puotek
Prosze Mnie Dopisac Do Listy :) Aha I Beny Mowi Ze Tez Wpadnie Swoja 147 ;P Kiedys Musi Sie Pokazac ;P Ja Postaram Sie Nakrecic Kolege Wiec Oswiecim Przyjedzie W Liczniejszym Gronie :) Pozdrawiam Poinformuje Jeszcze Jak Bede Wiedzial Wszystko Na 100% :)
1 Kosiar
3 showtime
4 wojtek7551 (tak 50/50)
6 Zit
7 robak#21
8 adamodg
10 Ferrari-1
11 M@T
12 Panicz Jakub
13 Paweł156
14 Gopcio(50/50)
15 Alfalotnik(50/50)
16 Mirka&Mariusz
17 patryk_wey
18 slip83(50/50)
19 Krzysiek866
20 Cycus
21 nietyx (50/50)
22 Tfaruk
23 Djemik
24 Beny
wpiszecie jeszcze mnie i Centa:Dtez sie zjawimy:):))
1 Kosiar
3 showtime
4 wojtek7551 (tak 50/50)
6 Zit
7 robak#21
8 adamodg
10 Ferrari-1
11 M@T
12 Panicz Jakub
13 Paweł156
14 Gopcio(50/50)
15 Alfalotnik(50/50)
16 Mirka&Mariusz
17 patryk_wey
18 slip83(50/50)
19 Krzysiek866
20 Cycus
21 nietyx (50/50)
22 Tfaruk
23 Djemik
24 Beny
25 Poppss
26 Cent
ożesz kurna - czy ta karczma czy co tam ma taki parking na wyposażeniu co by nas przyjąc ?
Możecie mnie też wstępnie wpisać :)
Moge podjechac i zapytac, ewentualnie zarezerwowac jakies stoliki ale dobrze zeby sie wiecej osob wypowiedzialo czy im pasuje i co ewentualnie mam zarezerwowac..Cytat:
Napisał adamodg
czy mi sie tylko wydaje czy bedzie cos kolo 30 osob na spocie?? aha i mam pytanie jaki ta karczma czy co to tam jest ma parking i czy nas pomiesci?? :D :D :)
dobrze Ci się kolego wydaje
Bartek zobacz co sie dzieje :D Tyle Alfik parking pod multikinem chyba dawno nie widzial :D
Witam Jestem nowy ale bardzo chetnie bym sie pojawil na spocie jezeli to nie problem...
Następna Alfa chętna na spot... zapiszcie mnie proszę.
Pzdr.
Żaden problem! Nie ważne czy jesteś stary czy nowy, ważne że masz auto z duszą :)Cytat:
Napisał TOMAS 156
Witamy świerzaka!
Niach niach :D swieżak z taką furą... sam chyba chcialbym byc takim świeżakiem :) witamy w gronie!
Widze ze bedzie sporawo autek:) A wiec Moja obecnosc bankowa.. Do zobaczenia
Ja chciałem napisać , że jednak szkoły nie mam , więc na pewno na zlocie się pokażę :D