Miejscami myślałem że znikniesz nam z oczu:)
Printable View
Miejscami myślałem że znikniesz nam z oczu:)
Ja mam takie pytanko: jednemu z kolegów nawaliła na torze GT 3.2v6, czy coś wiadomo w tym temacie co się stało ?
Jest temat w dziale GT, w skrócie, rozpadł się rozrusznik.
cos za swiezy byl ten smar zeby tak lezal od innego auta...dobrze ze tylko rozrusznik chociaz nie wiedzialem ze walniety rozrusznik powoduje nierowna prace i nieprzepalanie paliwa
kilka fotek zostawiłem, reszta wrzucona na podforum
Załącznik 106796Załącznik 106797Załącznik 106816Załącznik 106817
I te pomarańczowe felgi na Gtv... :D
Niektóre zdjęcia jak z jakiejś dziupli wyszły :D
http://klubfocus.pl/index.php?get=gallery&gallery=838
Foty kolegi który wpadł na tor :)
oo ktoś uwiecznił moją GT :D i do tego węszę tu ładną obróbkę w PSie, pożyczę sobie tą fotkę
Witam
Na zlocie nie byłem, plan napięty, że i na co dzień mniej czasu aby jeździć Alfą, "żona-dom-praca", za ciepło-za zimno, koniec niedzieli, PiS-PO...
Codzienne troski w jednej chwili przestały być istotne :) ,te zdjęcia uświadomiły mnie, że życie jest k... piękne, alfa-piękne :crazy_pilot:
Wspaniałe auta. Uwielbiam wszystkie.
Pozdrawiam,
Do zobaczenia na drogach.
zlot znakomity sporo atrakcji jak spływ kajakowy czy wyprawa do jaskini jak zwykle rajd turystyczny gdzie mozna zwiedzic ciekawe okolice w rejonie zlotu i najwieksza najlepsza atrakcja czyli tor kielce gdzie wszyscy którzy dojechali mieli najwiecej zabawy
ja gdzies bede mial w telefonie
- - - Updated - - -
Załącznik 107212znalazlem
hahah dzieki!!!
Spier.... !!!
Ligar, spokojnie, już po zlocie:)
to było do rydza za tą krowę...
tak na marginesie...to czy będą jeszcze jakieś fotki z toru w sensie od fotografa? :) o co chodzi z krową?:)
Myślę, że w tym tygodniu będę juz miał płytę od SJS ze zdjęciami ich fotografa. Wrzucimy wtedy gdzieś to na serwer...
Z krową o nic nie chodzi :P
Koleżanki, Koledzy, tutaj link do katalogu ze zdjęciami na FB https://www.facebook.com/Dawid.Kalus...0986332&type=3 (powinniście odszukać Wasze wozy, bo katalog jest publiczny), ciągle czekam na zdjęcia od SJS i zdjęcia gdzie na teście łosia jadę bokiem w fotografa^^ PS Dłużej na te foty czekamy niż na zdjęcia z wesela :P
Pozdrawiam ;)
Dla tych co nie mają konta, to jak coś zobaczyć?
Nie da się =P
Przeciąga się ale jutro jadę po płytkę ze zdjęciami. Pomyślcie lepiej o jakimś serwerze.
A ile będzie tych zdjęć? W sensie ile MB?
Jak pisałem wcześniej, serwer mam, miejsce mam, transfer do dyspozycji też.
Nie można po prostu wrzucić na Flicker-a?
Odebrana. Jest 301 zdjęc 2 GB danych...
Krusz chcesz wrzucać to zapraszam po plytę do krakowa. jedno zdjęcie średnio po 25 mb
był taki jeden co jak kompresował to zdjęcia ginęły... :evil::evil:
moja bela juz smiga
Zeszło ci chwile :)
nie bylo pospiechu jeszcze podloge robiłem
Nastąpiła podmiana silnika ? :)
ja mysle ze remont dolnej jego częci :)
nie jednak byl dawca ale profilaktycznie wymienione flaki ze starego nie bylo co zbierac poza głowica która 200km wczesniej zrobiłem wał to totalny smietnik 29,09 tor wyrazów zobaczymy czy wytrzyma chrzest bojowy
zabiez odrazu lawete :P
Obiecane zdjęcia z toru kielce od SJS. Jednocześnie informuje, żę trwają pracę nad udostępnieniem ich przez serwer FTP. Szczegóły poda YonasH https://picasaweb.google.com/1090853...eat=directlink#