Kappa to naprawdę solidny wóz. Co do Cytryny to mega paskudny jest CX mk1. I zegary ma takie że nie wiem czy mam się śmiać czy płakać:)
Printable View
Kappa to naprawdę solidny wóz. Co do Cytryny to mega paskudny jest CX mk1. I zegary ma takie że nie wiem czy mam się śmiać czy płakać:)
Zegary ma fajowe!! :) Z częściami do CX-a podobno problem już spory... Zresztą jak do XM-a! Niby produkowany do 2000r. a w ASO plaża! Skandal :P
Nie no, doskonale zdaję sprawę sprawę po co ten silnik jest. Dlatego pisałem, że w tym momencie 3.0 w 155 by mnie interesowało.
W XM-ie to ostatnie 3.0 też jest mało sportowe, ale takie właśnie ma być.
A sportowe auta i kabriolety jakoś mnie nie kręcą. Zresztą głupio w nich wyglądam. Klasyczny sedan to jest to. Ewentualnie właśnie jakieś wielkie coupe jak mark czy eldorado. Z tym, że eldorado jest 300-konną przednionapędówką.
W sumie też kiedyś myślałem o R5 baccara. Dobry brzydal jest. Tylko wątpię żebym wlazł bo niej :P Kuwa! O czym ja już nie myślałem :D
http://www.youtube.com/watch?v=syXWeQzOHeM
Mnie co prawda interesuje ten ostatni model, ale ta sama lipa...
Delta jest kozacka. Integralka trochę kosztuje, ale cywilne wersje są w fajnych cenach.
A powiem Ci, że nad deltą się nie zastanawiałem. Gamma coupe jest ładniutka, bo liftback to nawet mnie odrzuca :D
Ta 90-tka VM ciągle za mną chodzi! Tylko, że ten model z tym silnikiem to strzał w kolano/stopę. Z drugiej strony pierwsze co robię po odpaleniu kompa z rana to tablica.pl i się na nią gapię :D
Te 4,5 tys. to nie jest jakiś majątek. Jak Ci klekot nie przeszkadza, to można zaryzykować. Chociaż ja bym wolał Sejkę :).
Tu nie chodzi o pieniądze. Boję się po prostu, że będę miał dwie alfy, którymi będę się bał pojechać dalej niż 50km :D