[QUOTE=alfometal;1664464]
:D jeszcze raz pozdrawiam
nie wiedziałam czy 145 czy 146 bo się nie przypatrzyłam :)
Printable View
W piątek koło 12 na odcinku Walidrogi-Opole ktoś mi pomachał (z szarej 156 na OPO), ale niestety byłem na tyle znudzony jazdą w sznurku, że nie zdążyłem zareagować ;) Więc pozdrawiam również, jeżeli to jakiś forumowicz :D
Pozdrawiam srebrną 159 sedan na strzeleckich bachach widzianą dziś w Opolu. Bardzo ładne felgi!
Pozdrowienia dla kolegi z szarej siódemki* ? widzianego w zeszły piątek na obwodnicy Grodkowa. Nie pamiętam czy rameczki były, ale na pewno odmachane... wpis nieco spóźniony, ale zawsze :)
Pozdrawiam kolegę z granatowej 159 sw dzisiaj mi machnął na obwodnicy Opola ja też załapałem po chwili i odmachalem nie wiem czy widziałaś. Pozdrawiam raz jeszcze z czarnej 156 fl
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Widziana GT na opolskich blachach - kolor jakby złoty - na tym moim zadupiu czyli w Sycowie pod szpitalem ;)
Dziś stałem koło takiego cuda, nie ma ramek klubowych ale może niedługo... http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/07/297.jpg
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Kto mi machał w Opolu? Srebrna 159 SW rej PJA..., ja w czarnej 156 SW :)
Pozdrowienia dla wszystkich właścicieli Alf widzianych w ostatni weekend w Turawie.
Było ich sporo