-
Też miałem wrażenie , że już się mijaliśmy :cool:
Jeśli chodzi o moją alfę to silnik skromniutki bo 105 KM benzyna ale za to reszta zrobiona ze smakiem przez poprzedniego właściciela : lekko obniżona zawiecha , dystanse na kołach , podwójne końcówki wydechu ( z obu stron).Prowadzi się rewelka.Ja ze swej strony mam zamiar jeszcze parę detali dopieścić :)
-
heh, ja jak napisalem wczesniej zawiszenie itp, ale to jak doprowadze mechanicznie auto do perfekcji :) No i przede wszystkim Lotka nad tylnia szybe... :D Mysle tez nad przemalowaniem calego autka, ewentualnie oklejeniem go folia w jakims niespotykanym kolorze i glebi :)
Dodano po 3 minutes:
147 - zobacz jak wysoko ma dupcie 146 :D hehe. Autko dla mnie lepiej wyglada jak ma ciut wyzej tylek niz przod :) dlatego chce przod dac -30 a tyl -25:) ewentualnie jutro zmierze dokladnie ile mm jest z przodu przeswit teraz, a ile z tylu. I wtedy wyciagne wnioski dokladniejsze :p Jak narazie, to chyba zajme sie tym zawieszeniem, a nastepnie wydechami+lotka. Na koniec zostanie tylko malowanie ewentualnie okleiny + finishowy wirus :D pomijajac felgi z q2 17stki ktore zostaly upatrzone za granica :)
-
TO kiedy spotkanie? Od jutra jestem chwilowo w pracy, chwilowo*. Tzn mam juz cos nowego na oku :p
-
-
jak nie pracuje to Ok. Z tego co wiem nawet mi grafiku nie ulozyl kierownik wiec moze odrazu polece :D:D:D
Wgl dostalem dzis fotke przy 70km/h na warszawskiej;/ kolega Night mi strzelil z okna. Hahaha. :D 147 zauwazyles ta czerwona 156 co staje przed lampa czesto obok przystanku? grzej tam ile fabryka dala. Jak walniesz to chociaz nie w lampe:> hahahahahhaa xD
chyba z emi grafiku nie zmienia to mam caly tydzien od 10-18 ._.
-
Wal jak leci będzie szkoda zupełna i dostane chociaż hajc i kupie drugą;)p.s tylko po dzwonie zostań na miejscu co bysmy mogli zrobić pamiątkowe FOTO
-
Spoko :P A ktoś by jeszcze chętny był na piątek? ;)
-
Hej haj heloł. A wiec tak. Mnie pasuje piatek (pracuje od 6 do 14:15 ) sobote,niedziela, poniedzialek Mam wolne! xD a wiec kazdy dzien mi odpowiada tylko proponujcie godziny pierw tak zeby jak najwiecej nas bylo. Oglosze to na jeleniej to jak by ich troche wpadlo to le to wziac grila i kielbase kupic :D
-
Do soboty pracuje nie wiem jak w niedziele -ale zapowiada się w pracy. Poza tym nie mogę jeździć o nocy klapły mi lustra w lampach i za ch... nie można ich podnieść. Coś mi się wydaję ,że czeka mnie rozklejanie a stare mają wyłamane zaczepy. Na razie tłukę się roverem:sad:
-
Kurna cos ty taki czlowiek pracy ? gorzej niz moj tato :p pracujesz 24/7????? :o miej wy*ebane a bedzie ci dane xD pierd*ol prace, zostan ninja :D