-
No oczywiscie ze oddam normalnie kocham to auto :D ludzie patrzą na mnie jak na,wariatkę jak codziennie kilka razy na dzien klękam pod auto :D dobrze, ze nie smakuje jeszcze tych płynów :D mechanik cos wspomniał o jakims powietrzu i,ze moglo wybić płyn :D
-
To niech robi, a to że się zginasz pod auto to świadczy tylko o tym że o samochód dbasz, a nie tak jak inne baby, zatankować i jechać ;D
-
Taaaa blondynka staje na stacji i nie wie jak odkręcić wlew do paliwa bo ciągle gaz lali jej :P a tu psikus i kluczyk włożyć trzeba czego to sie czlowiek nie nauczy :) jeszcze zebym wiedziala jak zegar ustawic i żeby angielski byl to bylabym w siódmym niebie, a co tam, ze kapie :D podejrzewam, ze jeszcze dużo cierpliwosci potrzebuje do niej :) korci mnie żeby samej biegi zmieniać ale nie wiem czy sie nie pogubie :D
-
Zegar i jezyk - instrukcja obslugi sie klania :cool:
-
Ni ma :P chyba ze poszukam :)
-
Wez mnie nie ran...
Zerknij na gore dzialu 147 ;)
-
Pierwszy link z google i jest instrukcja albo u góry działu jak pisze bocian http://chomikuj.pl/khropek/Samochody...,280259448.pdf
Trzeba tylko sciągnąć, 57 strona i wszytko jest opisane jak zmienić ;)
-
Mozna tez z oficjalnej stronki bez zadnych kont na gryzoniach itp
No ale jak pisalem - temat caly o tym jest podwieszony w dziale na gorze
-
-
Zginasz się bo pewnie wywala płyn ze zbiorniczka,szczotki sie kłaniają powoli i look na "gruszkę"-akumulator ciśnienia
taki mały standard w selespeed
Jest co robić nie ma to tamto