Dziś przed godziną 11 na ostatnie ułamki sekund zielonego światła na Jana Pawała wpadła 155tka (DW62XX) od strony podwala, czyściutka czarnulka :) Ktoś z forum ?
Printable View
Dziś przed godziną 11 na ostatnie ułamki sekund zielonego światła na Jana Pawała wpadła 155tka (DW62XX) od strony podwala, czyściutka czarnulka :) Ktoś z forum ?
Dawno nie widziałem Brery na ulicy, aż tu patrzę, koło Dworca Świebodzkiego identyczna jak moja "rosso alfa". Kup tu człowieku niszowe auto, żeby za często nie spotykać takiego samego na drodze, hehe. Pierwsza przejażdżka po mieście, i tu takie spotkanie. Brera ta była na wrocławskich numerach, końcówka to chyba JM - ktoś z forum może?
parę jest brerek we Wrocku, trzy na pewno.
przez cały weekend na trasie DTR-DW-DST spotkałem: 5 166, duuuuuuuuuużo 156, kilka 145 i 146, jednego spider-ka, kilka 159 i 147. W sumie tylko jedna osoba się przywitała :(
dzisiaj skacząc po kanałach tv i szukając czegoś sensownego w tv chyba na Polsacie emitowali chyba film "Pierwsza miłość" z Wrocławia i tam pani podjechała ładną Alfą może kogoś z forum DW 99---
a ja już nie piszę kiedy i komu mrugam i macham bo ciężko to wszystko spamiętać...
(tylko dziś w drodze do pracy spotkałem chyba 4 albo 5 AR ale tylko jedna i to chyba Pani kierowniczka mi odmachała ze 156 po FL na królewieckiej) Myślę, że moja Bella we Wrocławiu jest dość charakterystyczna bo blachy zaczynają się od ERA...