-
No i jestem...sorki, za opóźnienie ale...
Najlepszą ofertę jaką udało mi się uzyskac jest z Winnej Góry, niestety w mieście nie potrafie do nikogo dotrzeć, kolejna sprawa sama bibka chyba by nie przyciagnela ludzików no i jeszcze doszedł masakryczny październik w pracy więc nie do końca miałbym czas sie wszystkim zająć żeby do listopada się wyrobić.
Szkoda, szkoda bo chciałem ale na ta chwilke sił mi nie starczy :( trzeba będzie przełozyć do wiosny
-
Witam Alfistów z Oławy i okolic.Mam propozycję ,ostatni tak piekny (pogodny) wekend może być okazją do spotu , Staw w Jelczu niedziela godz 16 00.
-
Kurcze czemu tak późno piszecie ja do babci do Bystrzycy mam 170 km a nad staw to już kawałek szkoda że tak późno! Pozdro miłego spotkania
-
Janusz można się spotkać w jelczu lub tak jak ostatnio w tesco.
-
Propozycja przyjęta Tesko godz. 16.00.
---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 12:58 ----------
Norek . przykro mi , ale muszę odwołać swą obecnosć .Sprawy rodzinne.
-
Wybywam lada dzień z Oławy do Wrocka,w związku z tym jakiś czas nie będzie mnie na forum.Do zobaczenia na ulicach wrocka.Szkoda że nie udało się zorganizować spota na koniec.
-
Szkoda, że dopiero teraz zauważyłem ten temat. Jak się coś by miało dziać to chętnie się pojawię:)
Jako, że pracuje w Oławie a mieszkam w Jelczu to wszędzie mam blisko:)
-
może by jakieś spotkanko zrobić i rozruszać nasz region. trochę alfinek u nas jeździ.
-
Jakiś grillek można odpalić. Jak mi termin spasuje to byłbym chętny.
P.S.
Albo Cię mijałem kilka dni temu jak jechałeś z wrocka na strzelin albo ktoś jeszcze ma srebrną 166 DOA. Ja jechałem 406Coupe więc nie widziałeś jak macham :D
-
nie mam już 166 mam 156, jak sprzedam to wracam do 166 3.0. a pro po grilla to fajny pomysł i można by było zrobić spotkanie z grillem.