Napisał
Toma
Na początku czerwca odbieram swoją Giulię 2.0 200KM. Jest już wyprodukowana. Czeka na transport do Polski. Jestem ciekaw czy aktualizacje, które opisywane są jako składniki kampanii 6118 zostały już uwzględnione w moim dopiero co wyprodukowanym egzemplarzu czy dopiero czeka go ich aktualizacja w serwisie w Polsce przed wydaniem bądź podczas pierwszej wizyty w serwisie.
Śledzę ten temat z zaciekawieniem (także ten na AO). Nie chciałbym rozczarować się i dostać samochód "wykastrowany" względem tego egzemplarza, którym jeździłem podczas jazdy próbnej i który zrobił na mnie na tyle dobre wrażenie, że zdecydowałem się złożyć zamówienie na Giulię.
Jeśli ktoś dopiero co odebrał swoją Giulię 2.0 200KM i ma jakieś informacje odnośnie tej aktualizacji to będę wdzięczny za odpowiedź w temacie lub pw. Nie chcę przesądzać czy jest to faktycznie update pogarszający dynamikę, ale sporo na to wskazuje. Odbierając egzemplarz z wgranym już takim oprogramowaniem w fabryce nie będzie raczej pola do manewru. Jeśli jednak fabryka nadal wypuszcza samochody ze starym softem i jest ono aktualizowane dopiero w ASO przed odbiorem lub przy okazji pierwszej wizyty w serwisie to będę starał się, aby tego zaniechano.
Mimo wszystko napawa mnie optymizmem wypowiedź janka ;)