Koledzy ale ten spocik bedzie 3 czy 4 bo musze podać info na nasze forum zeby już ktoś sie zdeklarował czy jedzie czy nie....
Wstępnie jak narazie mam 4 auta ale jak podacie dokładne inf to może ktoś dojdzie lub zrezygnuje...
Pozdro
Printable View
Koledzy ale ten spocik bedzie 3 czy 4 bo musze podać info na nasze forum zeby już ktoś sie zdeklarował czy jedzie czy nie....
Wstępnie jak narazie mam 4 auta ale jak podacie dokładne inf to może ktoś dojdzie lub zrezygnuje...
Pozdro
ekhmm.. KOLEDZY.. ja sobie to zapamiętam:p a dokładna datę to możecie wy wybrać a my się dostosujemy bo mamy blisko ;)
:D
także tego, Slades czekamy na odpowiedź kiedy wam bardziej pasuje ;)
Hej dopiero co dołączyłem mam pytanie gdzie serwujecie swoje alfy ? Znacie jakiś fachowców w Koninie co się znają? Nie chce zostawiać w złych rękach bo wiadomo co można z powrotem dostać!!!
Dzięki.
ok dzięki będę czekał na jakieś odpowiedzi może ktoś zna dobrego fachowca w Koninie. Poczekamy zobaczymy.:)
Pod nas nie ustalajcie daty spotkania bo jeszcze nikt na 100% sie nie zdeklarował ze ze mną pojedzie.... :/
Wy ustalcie date godz, miejsce itp. a jak my bedziemy mieli przyjechać to i tak wpadniemy :)
Ja jestem ze Ślesina, owszem jest tu parę dobrych fachowców ale do Opla, Forda czy Daevoo z moją Alfa V6 TB niestety muszę jeździć do Poznania do PolCaru, próbowałem w Ślesinie i okolicach ale skończyło się to jeszcze większymi kosztami - jest też jeden serwis gdzie moja alfka stała 3tygodnie i nie zrobiono nic a zapewniono mnie że uda się naprawić:) Nie będe publicznie pisał gdzie to było bo nie jestem z tych:P Ale jak coś to zapraszam na PW.
---------- Post dodany o godzinie 21:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:51 ----------
Jak 3 to i ja się pisze swoją 164, 2 odbieram od tapicera więc będzie w pięknej skórce, 4 jadę z nią do Poznania do POLCaru na usunięcie falowania silnika i montaż sportopwych tarcz:) także mi pasuje tylko 3. Gdzie i o której ?
Czyli w Koninie raczej nie ma jakiegoś majstra lub serwisu który zna się na alfach? Tylko Poznań zostaje? Porażka!!! Może jeszcze ktoś się dopisze gdzie serwisuje poczekamy zobaczymy.:D