no Adam fotki naprawde super,nawet Fred by się nie powstydził hehe. Dobrej nocy. My wrzucimy jutro bo trza do roboty wstac rano.
Printable View
no Adam fotki naprawde super,nawet Fred by się nie powstydził hehe. Dobrej nocy. My wrzucimy jutro bo trza do roboty wstac rano.
no było super
tylko następnym razem jak będzie taka fajna trasa po górkach i zakrętach ( aż prosząca o wysokie obroty i V naszych AR ) to prowadzącego proszę o energiczną jazdę która będzie jednym z elementów dobrej zabawy :D a nie kurczę na II 30km/h
powrót słabo aż do 1 w Pszczynie , do samych Tychów nas blokowali z prędkością ( mnie i Adamsów )
ale na wschodniej obwodnicy "MIĘTUS RULEZ" -do samej DG lewy pas i nikt mnie nie zgonił na prawy :P:P
czekam na więcej fotek :)
jak nabity : http://picasaweb.google.pl/adamsik72...52228910135154
rozwodowe : http://picasaweb.google.pl/adamsik72...52314992787330
a z postoju pod tesco mam żołędzie - będę lepił ludziki z córcią :D:D
jakbys mial CB to byś wiedział czemu tak jechałem :P Wcześniej się umówiliśmy że GT prowadzi od tego przejazdu kolejowego, ale ona została żeby zabrać blokującego ruch i przez to ja znalazłem się na samym przodzie i niestety nie wiedziałem gdzie to mam jechać. Jako że inna osobą znająca drogę był Tomek w 147 to czekałem na niego jadąc powoli, ale dopiero jak skręcił z głownej (co troche zajęło, 20 samochodów to jednak jest cos:P) to powoli puszczali go do przodu, a ja mówiłem kiedy ma wolne. Dlatego to wszytko było "na wolno". Raczej nie chciałem dopuścić do sytuacji gdzie wszyscy by sobie fajnie polatali po zakrętach a potem by sie okazało ze na takiej małej drodze trzeba zawracać 20 samochodów bo gdzieś nie skręciłem :P
miłego oglądania
http://picasaweb.google.com/samotnyb...PvX0IOyisTkAg#
---------- Post dodany o godzinie 02:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 01:42 ----------
jeśli te zdjęcia są dostępne wogóle dajcie znać bo pierwszy raz wrzucam:D
Świetne foty Sław. Jak na fotografa, który ma te lustro od tygodnia to naprawdę dobre :)
Trzeba się kiedyś umówić i jakąś sesję z bellami porobić :D
melduje się w domu:)hehe trochę zeszło bo jeszcze impreza po przyjeździe!!Fotki zajebiste sław!!:) Dzięki za super zlocik, pozdro dla wszystkich!! RYBNIK RULEZ pozdro dziewczyny i chłopaki do zobaczona!!
zatem tak: dziękuję Koleżance za przejażdzkę GTA :] coś niesamowitego
Koledze za przejażdzkę 159 :]
Piterowi za zrobienie żarówki :)
a Adam$a zapraszam na melanż z miętusami :)
zdjęcia dodam niebawem :)
Sław - zdjęcia super - czekam na te z summer cars party :)
a co do historii z kolesiem z BMW to niezły był :) ale wielki plus dla niego :D:D
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie. Przepraszam za łamanie szyku starym fiaciorem. Mam nadzieję że koledzy z Rybnika nie pobłądzili gdzieś po drodze. Na następne spotkanie postaram się uzdrowić 164-kę.
My tez wrocilismy do domu ;p troche zabladzilismy w drodze spadki bo jechalismy przez kozy ;p ale jakos dobrnelismy do Bielska. Zlocik sie bardzo podobal... i mysle ze jeszcze nie jedna okazja bedzie powtorzyc ;] Jestem pelen podziwu ze az tylu nas bylo.