Ja już mam auto w Koszalinie, więc jakby co to jestem chętny na jakiegoś spota :)
Printable View
Ja już mam auto w Koszalinie, więc jakby co to jestem chętny na jakiegoś spota :)
Dopisuje sie:) Tylko dajcie jakis termin:)
Termin Kolego termin :) i gdzie :)
Proponuje niedziele. Tak kolo jedenastej? Miejsce: parking podziemny Atrium. Mozna skoczyc na kawke:) Cowy na to?
Niedziela ok, ale jak dla mnie to po 13 albo pod wieczór np 18.
W sobote i niedziele to mnie zazwyczaj nie ma w Koszalinie a o godz. 11 czy 13 to czas poświęcam małżonce, jak już to wieczorem w Forum np w piątek a nie w sobotę czy niedziele gdzie nie będzie gdzie zaparkować bo w cholere ludzi będzie na zakupach.
Ja zuciłem propozycje. Mi akurat odpowiada niedziela lub ewentualnie poniedzialek
To może poza Koszalinem... :P
http://imageshack.us/a/img543/372/sgu5.jpg
Wiem wiem, zaraz napiszecie że za daleko :)
a właśnie malin że nie bo ja jadę :) Bo delegacja z Gdyni tez będzie :) Ja proponuje aby spot po pierwsze odbył się w godzinach wieczornych, najlepiej w godzinach 21:00, 21:30 kiedy będzie każdy wolny, w piątek albo sobotę i spróbować raz próbnie się spotkać na kawę albo pod mc drivem, poznać się wspólnie a potem myśleć dalej czy się spotykamy czy nie, bo głównie chodzi o czas, a w środku dnia to nie ma kiedy się spotkać, a ile osób by przyjechało na spota w środku dnia ? W ogóle ile osób jest chętnych na spotkanie, bo na razie policzyłem 2 może 3 ?
ja bede na weekend w Koszalinie. tylko piątek mam wolny wieczór po powrocie. sobota zawalona, a niedziela do południa.