A może jedzie ktoś z Krakowa na dzisiejszego spota? Ja będę wyjeżdżał około 13:30, bo tak akurat mi się zajęcia kończą.
Printable View
A może jedzie ktoś z Krakowa na dzisiejszego spota? Ja będę wyjeżdżał około 13:30, bo tak akurat mi się zajęcia kończą.
Witam ja rowniez wpadne dzis na zlocik :P a jedzie ktos z Chrzanowa moze ?? albo przez chrzanow ??
pozdraiwam
ja już w domku :) dzięki wielkie :)
miło było poznać nowe osoby :D
proszę pamiętać o wymianie końcówek drążków :D:D i zapewnić lepsze smarowanie :D
oczywiście wyniki starcia bowlingowego się nie liczą :p najlepszą ilość pkt. i tak miałam ja :P 69 :D :D :D
Ja również dziękuję za zajefajny spocik i już szykuję się na następny :P
I od razu taki prezencik w postaci zdjęć ze spota, do obejrzenia bądź ściągnięcia z serwerka:
http://serwer000.no-ip.org/wojtek/spocik09052010
Super zlot dzieki wszystkim i mam nadzieje ze zobaczymy sie na nastepnym ;) pozdrawiam ;)
Siemka :)
No ja mam nadzieje ze będzie niebawem jakiś Replay :)
Wielkie podziękowania za ludzi z Bielska , Chrzanowa , Mysłowic :) itd.
Szkoda ze Pszczyna była zalana :PP hehhehe :)
Fajnie ze byliście :)
Aniucha :P robi przeglądy Uwaga:P
Super spocik, szkoda, że tylko chwilę byłem, do następnego:D
Było super!! Dzięki dla wszystkich za przybycie i ekstra towarzystwo:)
Jestem bardzo wdzięczna że nie komentowaliście moich umiejętności bowlingowych:D ale - i tu niespodzianka - okazuje się w bilard gram o niebo lepiej (dzięki Grzesiu za dobre rady pomimo że graliśmy przeciw sobie:) )tylko szkoda, że nie byliśmy już wtedy w komplecie. Niestety nie wszyscy mieli do domu tak blisko jak my.
Kwiatu - cóż mogę rzec... jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za te cudne nakrętki na wentyle! :dance3: :dance3::dance3: zrobiłeś mi niesamowitą frajdę, tylko teraz muszę je ściągnąć i zakładać na specjalne okazje, żeby ktoś inny nie zrobił sobie prezentu:) Wielka buźka:)
I jeszcze specjalne podziękowania dla kolegi, który mierzył mi ciśnienie w oponach, tylko nie wiem kto to:hmmmm:
Proszę się ujawnić:)
Wind - myślałam, że jednak dojedziesz, żałuj...:)
Kiedy następne spotkanko?;)
Dzieki za spota było super fajnie czekam na kolejne zaroszenie do Tych pozdrawim wszystkich kobite w czepku urodzona też