Gdybym miał jakieś wolne 6000 zł to brałbym ją w ciemno :)
Printable View
Gdybym miał jakieś wolne 6000 zł to brałbym ją w ciemno :)
Dobrze wiedzieć, że ktoś by się nią zaopiekował. Jakby ktoś był naprawdę poważnie zainteresowany kupnem tego samochodu to jak nic mogę zejść z ceny :)
No ja wiem, że to ciekawy model ale:
a) słynie z tragicznego wykonania,
b) silniki VM słyną z awaryjności i kretyńskich patentów.
Nawet rover olał te silniki, a to dobrze nie wróży :D
Najbardziej mnie jednak w tym egzemplarzu bolą zwykłe zegarki no i brak walizeczki :P
155 jest brzydsza od rodiusa? 164 jest brzydsza od multipli! ;)
walizeczka nie była w standardzie :P dlatego jej nie ma. To że silniki z VM słyną z awaryjności to mnie nie dziwi, ogólnie alfy słyną z awaryjności...164 brzydsza od multipli, ejjj to musi być jakiś żart, ale na pewno nie śmieszny :(
cały ten bajzel o którym piszesz dodaje autu charakteru przecież. To byly w koncu lata kiedy AR zdobywala "renome" ciążącą na niej do dziś. Mysle żę jako weekendowe autko 90 by sie nadała. Fajne auto. Naprawde. PS za tego rodiusa i multiplexa nas zlinczują.. Dzial transaxle to przecież przyczó(u?)łek ludzi zwanych UBER ALFISTI:sarcastic: oni gardzą fiatami 125,156,166 i oplami 159 więc zaraz sie zacznie :lol:
Trochę ten klekot średnio pasuje do auta weekendowego ale z drugiej strony niebanalnemu autu można to wybaczyć. Omron jedź oglądać ;)
Dizel sam w sobie mi za bardzo nie przeszkadza (co innego VM ;)) a 90 mi się strasznie podoba. Jakiś mam kuwa gust wypaczony ;)
Jak będę miał interes w Bielsku lub Katowicach to na pewno zajadę. Chyba, że się sprzeda.
Tyle, że np. z gratami do 156 TS nie ma problemu i da radę doprowadzić do ładu takie auto (tfuu! takiego bubla znaczy się), a tu już zaczynają się chyba schodki. Tylko teraz pytanie: czy to schodki w górę czy w dół do samego złomowiska :)Cytat:
cały ten bajzel o którym piszesz dodaje autu charakteru przecież. To byly w koncu lata kiedy AR zdobywala "renome" ciążącą na niej do dziś.
Biję się z myślami... Żeby chociaż didżitala miała :P
- - - Updated - - -
A propos brzydkich alf - która Waszym zdaniem jest najbrzydsza:
- stara julka,
- 90,
- nowa julka?
To tak, żebyście mieli o czym przed snem myśleć ;)