Wesołych świąt dla wszystkich Alfistów z Płocka i okolic:) Mikołaja co przyjedzie czerwoną Brerą. Pozdrawiam, Krzysiek.
Printable View
Wesołych świąt dla wszystkich Alfistów z Płocka i okolic:) Mikołaja co przyjedzie czerwoną Brerą. Pozdrawiam, Krzysiek.
najlepszości dla wszystkich alfoholików z Płocka i okolic oraz duzo cierpliwosci dla belli w swięta i nie tylko :)
Kolego z Ciachcina jaki kolor Twojer AR, bordowy? Widziałem tam ostatnio taką, pozdrawiam.
Również życzę wszystkiego dobrego :)
Krzychu52 zgadza sie, bordowy... na klubowych ramkach :)
No to widziałem Cię nie tak dawno, często tamtędy jeżdże, może kojarzysz 156 SW kameleon? Jak coś to ja:)
Też na klubowych ramkach.
to teraz bede sie bardziej rozgladał, bo niestety nie kojarze... ale skoro czesto jezdzisz to pewnie z czasem bedzie okazja zeby puscic "oczko" swiatełkami :)
od niedawna tez sie pojawilem spowrotem na drogach... bella jest po naprawde gruntownym remoncie, latwiej by wymieniac rzeczy ktorych sie nie "dotykalem"... teraz skolei mnie denerwuje bo nie ma tygodnie zebym kapcia nie zlapal... jeszcze tak kilka razy i stwierdze ze jakies fatum na mnie ciazy w tej kwestiii...
(w chwili slabosci nawet stwierdzilem ze taniej byloby kupic 4 gumowe koła od taczek i przejeździć zime :) hehe)
W sumie u mnie na podwórku stoją dwi takie same:) nawet kolor ten sam, druga jest braciaka, ale przez Ciachcin ja częściej jeżdżę:)
Grunt to się nie załamać z powodu wydatków;)
witam panowie jestem z włocławka jestem nowym właścicielem AR 156 może zrobimy jakiś spocik noworoczny? pogoda narazie okazuję się łaskawa i w sam raz na małe spodkanko pozdrawiam
no ja jestem za :) można się ustawić w weekend :D