Gdyby ktoś się miał spóźnić czy coś to zostawiam namiary na siebie 607-838-422 Daniel
PS: Ładnie proszę, jeśli ktoś ma małego grilla by go zabrał ze sobą, bo mój mi się do bagażnika nie zmieści...
Printable View
Gdyby ktoś się miał spóźnić czy coś to zostawiam namiary na siebie 607-838-422 Daniel
PS: Ładnie proszę, jeśli ktoś ma małego grilla by go zabrał ze sobą, bo mój mi się do bagażnika nie zmieści...
Jadę też chyba później tj aby być na 10.00 gdyż tak wcześnie wstawać to nie dla mnie :D ale się zobaczy
Jak co to 501 776 355 :)
Bocian, jak jedziesz później to trzeba się spiknąć i pojechac razem :)
EDIT: właśnie przeczytałem informacje z uczelni, że w niedziele mam odwołane 5 godzinne ćwiczenia które miałem potem odrabiać z powodu zlotu i nieobecności na zajęciach :P Także ktoś chyba bardzo chce abym był na zlocie :P
Aniucha!? Adam$!? Bocian!? PiteR!? napewno ktoś z was zapił mojego wykładowce do upadłego :D
przegub wymieniony teraz tylko umyc lalunie i mozna redlain
Szybkie przypomnienie najważniejszych rzeczy:
Proszę sobie zabrać: pieczywo, kiełbaski, musztarda, ketchup, napoje, aparaty fotograficzne, KRZESŁA!, pieniądze, buty sportowe (chyba pogroma w bala), koszulkę na zmianę, zestwy małego wojownika etc.W zwiazku ze zwiedzaniem parku, auta zostawi się na parkingu koło Tesco, więc będzie można sobie coś dokupić na miejscu.
Ja mam trochę drewna, ciupaskę do rąbania, zapalniczkę ale z grillem niezbyt więc ponawiam prośbę o zabranie.
Ok. 10:30 będzie wyjazd z Rychwałdu, więc proszę się nie spóźnić. (wyjątek bocian)
Co jeszcze... Aha, za zerwane paski rozrządu czy przegrzane silniki nie odpowiadam :D
jaki jestem zły że nie będzie mnie :/ nie macie pojęcia pogoda się zapowiada super żywiec jest ładny a do tego zagości tam najładniejsza marka na świecie a mnie tam nie będzie :(:(:(