kregle tez ciekawy pomysł, w poniedziałek było ieczynne bo jakis remont mieli, ciekawe czy nadal tak jest, napewno jak bede to skocze sobie posmigac to sie podpytam...i bedzie wiadomo co i jak
Printable View
kregle tez ciekawy pomysł, w poniedziałek było ieczynne bo jakis remont mieli, ciekawe czy nadal tak jest, napewno jak bede to skocze sobie posmigac to sie podpytam...i bedzie wiadomo co i jak
to w takim razie na spocie myślimy jak tu połączyć siły z Olsztynem :)
a no dokładnie...wtedy alfki by pokazywały swoja siłę, byłoby nas troszke
chlopaki raz byli u nas to teraz mozemy do nich pojechac u nas im sie podobalo ( tak mowili )
mówisz o tym zlocie co był w zeszłym roku?
tak wlasnie o nim
6 dni
no czasu juz malutko, dzis mi w pracy obiło sie o uszy ze w poniedziałem moge zostac w pracy dłuzej, na dniach bede znał szczegóły, jakby co dalibyscie sie namówic o przełozenie tego o tydzien? narazie wiem tak pół na pół...jakies problemy z przekazaniem sprzetu w pracy...chyba zebym ewentualnie troszke pózniej dojechał...
Nero mam sprawę do ciebie, namierzyłem sobie koła + zimówki w kwidzyniu (kwidzynie?), mógłbyś je dla mnie odebrać i jakoś bym je odebrał w elblągu? Nie chce mi się trochę specjalnie po nie jechać... ale jakby to był problem to się bujnę, bo i tak taniej mi wyjdzie niż kurier 60 PLN...
---------- Post dodany o godzinie 17:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:38 ----------
Hmm, sory za zawracanie dupy, ustawiłem się z gościem i jutro sam sobie po nie podjadę bo i tak będę w egu to już będę miał rzut beretem;)
a na mnie się Alfa dziś obraziła.. :(