to jest bardzo dobra cena zamiast 500 euro :P to mozesz miec problem z rzeczoznawca bo taki zderzak to im sie nie podoba :P chodzi o cene :P mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Pozdrawiam
Printable View
to jest bardzo dobra cena zamiast 500 euro :P to mozesz miec problem z rzeczoznawca bo taki zderzak to im sie nie podoba :P chodzi o cene :P mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Pozdrawiam
Jak się wyrobie to i ja będe dziś pod starostwem o 17. Wiśniowa 156:)
No no Panowie widze ze pare alfek moze bedzie :) fajno :)
Do zobaczenia pod starostwem i zapraszamy im wiecej tym lepiej :)
Pozdrawiam.
widze ze wszystoko jest nadal aktualne bardzo mnie to cieszy ;P Preston widzielismy twoja wloszke pod Biedronka :P te twoje fele jest bardzo ladne i latwiej jest cie rozpoznac :P pozdrawiam i do zobaczenia :)
widze ze wszyscy zamilkli po ostatnim spocie :P Ale Ekipa byla zajebista zabawa tez :) i oczywiscie powtorka wczoraj :P tak ze kiedy planujemy nastepny spocik ? napewno wszyscy beda pisac a bedzie tylko Preston :P mam nadzieje ze bedzie inaczej :P
Pozdrawiam wszystkich.
Ekipa jak tra lala :D:D dobrze ze o jedno auto wiecej nie przyjechało bo nie wiem jak bysmy sie tam w Balinie pomiescili :D:D a na piwku w naszym pieknym ryneczku tez dobrze tylko jak zawsze Marta szalała chciała pod auta wlatywac itd.:D:D Co do spotu to nie wiem kiedy nastepny bo teraz nocki pozniej na popołudnie :) a dalej skopiuje to co pan wyzej napisał :D:D:
Na pewno wszyscy beda pisac a bedzie tylko Dchedogi :P mam nadzieje ze bedzie inaczej :D:D:D
Pozdro
Witam Witam Wszystkich ;)
To kiedy znow jakies piweczko Preston ?? moze gril o poranku :P hahahha
Pozdrawiam
Oj nie wiem nie wiem bo naprawa Alfy trochu mnie pociagła po kieszeni ale w sumie moze cos by sie udało jakies zaskurniaki wytrzasnac i zrobic SPOTA takiego jak zawsze :D
Ja teraz mam wolne jak cos 1 i 2 czerwca ale wiem ze 2 musze jechac na szkolenie BHP tak wiec 2 mozna byc cos było popołudniu wymyslec jak panna MArta niema zadnych planów :D no i jak panna Sylwia tez ma wolne w pracy :P to grilla w Balinie :)
Pozdro.
Witam kolegów z okolicy. Dziś odkryłem forum regionalne ;)
A witamy kolege :) kak-tus-a :) i zapraszamy na czeste spoty i brania w nich udziału :D:D
Dchedogi dzis odebrałem auto od mechanika miałem do wymiany EGR ktory mi zaslepił odrazu i ta przepływke zapłaciłem nie wielka kase marne grosze bo tylko 1680zl. :D:D jazda teraz bez cenna :D:D
Pan mechanik i diagnosta Matti sie mylił co do sprzegła :P:P a własnie juz zrobiłes sobie autko ??
Pozdro.