Zamówiłem Julkę w kolorze 8C, jaka jest trwałość tego lakieru? Z tym, że ew. koszty naprawy będą droższe już się pogodziłem. Mam nadzieję, że wynagrodzi mi on jakością i pięknem.
Printable View
Zamówiłem Julkę w kolorze 8C, jaka jest trwałość tego lakieru? Z tym, że ew. koszty naprawy będą droższe już się pogodziłem. Mam nadzieję, że wynagrodzi mi on jakością i pięknem.
O trwałości nikt się raczej nie wypowie, bo lakier jeszcze "świeży"... To nie jest ten sam 8C, co na Alfie 8C :). Jak to metalik, powinien się trzymać dobrze.
Niestety nie zamowilem Bose .... To chyba właśnie tak jak wcześniej kolega pisał jakiś element tapicerki bądź jakiś mały plastik wnosząc po częstotliwości dźwięku.
Znalazłem w prawych drzwiach taki mały plastikowy trójkącik - to pewnie on pobrzękiwał. A jak u was z mocowaniem spojlera na klapie - u mnie jakby z jednej strony (prawej) był słabiej doklejony/dokręcony i się delikatnie rusza
Możesz doprecyzować, który trójkącik? Chodzi o ten spory przy lusterkach?
Załącznik 22884
Przechodzilem i przez to: notorycznie cos mi pobrzekiwalo w tych okolicach. Probowalem z maskownica glosnika itp - nic z tego. Problem rozwiazalem wkladajac mocno poskladana kartke papieru miedzy boczek drzwi a blache wlasnie po sciagnieciu tego trojkacika. Od 3 dni ciiiiiszzzaaa :)
Dzięki za wskazówki. Chyba trzeba przyspieszyć działania w kierunku porządnego wytłumienia drzwi.
Nie u mnie w bocznej kieszeni był pozostawiony taki mały kawałek plastiku (trójkąt wygięty z rurki plastikowej) - tak się ustawiał że nie było go widac , a ja na tamtym fotelu nie jeżdże, dzisiaj wyciagnałem go odkurzaczem. Sprawa spojlera się wyjasniła - byłem w salonie i we wszystkich tak wahliwie jest on zamocowany
Może to mocowanie spojlera to przygotowanie do zmian jego ustawienia, w zależności od prędkości, jak w F1 ? :)