Witam:)
Może spotkamy się po Nowym Roku?? Proponuję termin 6 stycznia 2012 ( piątek ale wolny od pracy ). Miejsce standardowo 4 piętro na Focusie. Godzina ... jak Wam pasuje??
Pozdrawiam
Printable View
Witam:)
Może spotkamy się po Nowym Roku?? Proponuję termin 6 stycznia 2012 ( piątek ale wolny od pracy ). Miejsce standardowo 4 piętro na Focusie. Godzina ... jak Wam pasuje??
Pozdrawiam
Może za widoku? :D
Godzina 15, zaraz po obiadku? :)
A czy w ogóle ta galeria jest otwarta w piątek?
Kuba Ty to zawsze masz racje :). O tym nie pomyślałem. Pewnie że zamknięta jest w ten piątek. To na Lidlu a później się przeniesiemy gdzieś do lokalu :)
Zajrzałem na stronę Focus Mall i na tę chwilę brak informacji o tym, że zamknięta :)
Mam nadzieje, że jeszcze ktoś chętny się pojawi.
A ja jak zwykle w pracy k@%&**%$ mać
Miłego spotkania8)
Adam, może przełóżmy tego spota, bo znowu we dwóch będziemy stać jak kołki :D:D
Jak dobrze pójdzie to wpadnę na chwilę...
Pozdr.
To co robimy?? Jak dla mnie można przełożyć. Wy decydujcie. Tym razem ja się dostosuję.
Ustalone. Przekładamy :) Kolejny termin spota? Gdy znajdzie się więcej chętnych :P
Chciałem się spotkać bo dostałem pewną propozycje zorganizowania zlotu. Z mojej strony w grę wchodzi tylko lotnisko. Fajnie byłoby jakbyśmy się zebrali i pogadali o tym. Muszę w styczniu jeszcze wszystko zacząć załatwiać. Tym razem nie można zrobić lipy więc musimy wspólnie się za to zabrać. Kiedy Wam pasuje??