-
Ja jak stałbym przed wyborem zakupu nowego to wybrałbym prawdopodobnię Vartę Silver Dynamic, w 159 mam akumulator marki Banner Power Bull i nie narzekam ;) W zeszłym roku -18 i kręcił wspaniale :D
-
-
Ja wsadziłem na jesieni Kozaka 90Ah za 300zł. Spora różnica względem Kagera, który siedział w aucie. Nie jeżdżę długich tras, bo do roboty mam 14km, coś po mieście, po sklepach, czyli krótkie odcinki, a mam car audio zrobione i pojemny aku mi się przyda, choćby dla spokoju psychicznego. Jak uznam, że słabnie, to podepnę pod Cteka i po problemie.
-
Od 4 lat jest wsadzony Słoweński Topla linia TOP(64 Ah) za 260zł .
Auto diesel, non stop krókie odcinki i spanie pod chmurką .Jestem zadowolony odpala bez problemu za pierwszym razem. Cena przystępna za taką jakość i sprawdzony Aku.Poprzednio była Centra Futura i więcej nie będzie .
-
Jak ktoś jeździ krótkie odcinki to akumulatory w technologii EFB są dobrym rozwiązaniem. Szybciej się ładują.
-
Ja miałem MOLLa 96 przez prawie 10 lat i nie było z nim problemów :) fakt cena Ok 700 zł ale raz na tyle lat warto :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Moll wypada świetnie w roznych testach, tylko trudno w Polsce dostac świeży.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
-
Mi zawsze zależało na tym, aby akumulator ruszał zawsze bez problemu przy niskich temperaturach. Takie technologie wprowadza od dawna Master Sport i ich akumulatory litowojonowe w trudnych warunkach jazdy się naprawdę sprawdzają. Wielu kumpli z samochodami sportowymi ma ich rozwiązania właśnie. Dość popularna w branży motoryzacyjnej marka. Wahacze od nich biorę również regularnie, więc wszystko ok.
-
Polecam markę Fiamm, u nas praktycznie nieznane a to bardzo dobre akumulatory.
-
Moja centra futura dokonała żywota po 3 latach. Pomyszkowałem w necie i zakupiłem Jenoxa 77ah z najnowszej wersji Gold rok produkcji 2019 ( tak 2019) Cóż pali jak benzyniaka :) Jak będzie dalej zobaczymy. Firma jest polska założona w latach 80/90 no i CCC jedyne 265 złotych. :)