Oj nie wszystko, ale V6 od Busso na pewno! Ostatnio jak uslyszalem jak ktos ladnie podkrecil 3litrowe serce swojej 166 jak w nocy szedlem z psem to... Az mnie za serce chwycilo!
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Printable View
Madrze prawisz ;-) Też mam nadzieje, ze na ktoryms z najbliższych spotow sie spotkamy i kulturalnie piwko wypijemy! A wracaja do Twojej wczesniejszej wypowiedzi to by bylo bardzo ciekawe polaczenia najlepszych cech alfy z bmw! :) taki maly OT: obecnie pracujemy nad polaczeniem: refklektory z AR plus ringi wokol z BMW...Zapowiada sie obiecujaco, plan jest wyrobic sie na wakacyjny spot...6 ringow SMD to jest dopiero moc ;)
A w temacie osobiscie to mam nadzieje ze Giulia nie bedzie przypominala zadnego innego samochodu, ze bedzie piekna i niepowtarzalna i zachwyci zarowno zwolennikow nowej linii stylistycznej jak i wczesniejszego designu marki - wiem to moze byc trudne, ale nie niemozliwe...
szewi, nie krzywdź Alfy! :)
myslisz ze tak jak na zdjeciu (swiatla do jazdy dziennej) ja skrzywdza ? ja uwazam odwrotnie, wyglada jak fabr i jest jeszcze bardziej agresywna :)
pierwsze zdjecie inspiracja, a dwa pozostale to juz projekt by alfaholicy na testowym reflektorze - wiecej we wlasciwym watku w dziale tuning.
koniec OT :)
Tak jak widlaste 12-ka Lambo i Ferrari (z tym, że Ferrari na żywo nie słyszałem w pełnym pędzie, tylko na średnich obrotach:() i 8-garów AMG... Mmmmmm...
A pisząc o widlastej OHV-ce nie masz czasem na myśli 5.7 Hemi, który mógłby się kiedyś (marzenia) znaleźć np. w Giulii (choć raczej 169) GTA?
Szewi ....ringi wyglądają extra . W nocy to już będzie mega zadziora:D
Ale skoro jest matczyna 300-ka SRT8 z tymże 8-garowym HEMI, to może odważą się zrobić nową Themę 8.32... I tak się zdziwiłem, że np. we Freemonta zapakowali aż 3.6 i to w tak niskiej cenie :) Ciekawe, czy Freemont będzie podobnie szybko taniał, co Croma, albo 159-ka :) Bo może być niezłą okazją za jakiś czas :) Tylko pewnie tak jak Altea Freetrack FSI będzie białym krukiem (od stycznia na otomoto pojawiłą się 1 sztuka - monitorowałem z ciekawości, bo wydało mi się to ciekawe autko :))...
A w Julii za to 3.6 pewnie będzie maksem, na co mozna liczyć, bo to jednak bądź co bądź o oczko niżej... Choć jak śmieszny pan w sweterku powiedział, że chcą rywalizować jakością m.in. z BMW (wywiad bodajże na targach w Detroit), to aż by się prosiło o godnego rywala dla nowej M3-ki :) Chyba, że wymyślą coś w stylu 3.6 MA turbo :) Albo bi :)