Myślę że ekipa z WLKP w tym roku dopisze, w czerwcu na KARP-ia nad morze,, w sierpniu w góry i to jest to.
Printable View
Myślę że ekipa z WLKP w tym roku dopisze, w czerwcu na KARP-ia nad morze,, w sierpniu w góry i to jest to.
Mam nadzieje, że dam radę ze wszystkim :)
Też byłbym za 6dniowym zlotem,dużo lepiej niż 3dniowy...
Jasne że 6 dni będzie droższe niż 3.. ale z drugiej strony.. mniej szkoda kasy na benzynę bo się dłużej człowiek urlopuje w miłym gronie.. a jak się do tego weźmie pod uwagę, że na własną rękę nocleg zapewne będzie znacznie droższy.. to tylko zostaje planować wolne i czekać na więcej szczegółów :)
A może dałoby radę zrobić dwie opcje? 6. i 3-dniową. W czasie zapisów każdy się określi jaka opcja go interesuje i będzie można zarezerwować odpowiednią liczbę miejsc. Właściciele ośrodka chyba nie zrobią problemu, by we wtorek przyjechało powiedzmy 50 osób, a pozostałe 100 w piątek.
Byłoby to idealne rozwiązanie
tylko to taki prawie długi weekend i okres wakacyjny.. więc ośrodek może na to patrzeć krzywym okiem.. albo koszt za pierwsze 3 noce mogą dać większy z racji mniejszej ilości zajętych miejsc.. co z kolei może mieć istotny wpływ na ilość chętnych na dłuższą wersję zlotu..
dobrze by było się może określić kto i na ile chce chociaż ciężko by teraz o tym pisać i wybierać