-
Nie wiem, proponujcie:P cały weekend nie trzeźwiałem więc nie wiem nawet jakie dni to te nieparzyste?:confused: ;)
a żona po raz trzeci przytarła alfę...tym razem w bramie się nie zmieściła... na szczęście po polerce prawie śladu nie ma.
No i w końcu przyszły prezenty dla AR:) Cała zawiecha TRW plus olej =2tys zł. Ktoś ma ochotę pomóc przy wymianie? ;)
-
Może taką wstępna datę ustalimy? 19 styczeń? To jest sobota, można by wyskoczyć na jakąś kawkę, bilard czy coś ;)
-
albo wódkę?:P Jesli będę tutaj, a nie u teściów w pleszewie to mi pasuje, jestem elastyczny i się dostosuję;)
-
Nie piję, ale mogę być kierowcą :D
-
Pić nie, palić też nie:P nie wiesz co tracisz:P
-
Jest dużo innych atrakcji :P
-
chyba tego 19 stycznia tez bym dal rade.. zalezy czy na niedziele poprawki nie bede mial heh jutro zaprowadzam Alfe 147 do mechanika znajomego ten co byl na spotkaniu:) i też ze zawieszeniem z przodu Alfa kolegi z forum moze go tez jutro namowie na wypad do Kępna:)
a do mnie dzisiaj przyszły ramki klubowe i smycz:) jutro albo w srode zaloze ramki:)
aha pytanie mam do mojej Alfy co powiecie jaki kolor Alusów wybrac?? mysle nie o srebrnym tylko delikatnie przyciemnione czyli takie szare lekko z metalikiem i chodzi mi o taki efekt ze jak swiatlo bedzie padac to bedzie felga bedzie taka jasno szara a we wewnętrznych czesciach ciemniejsza... kumpel tak sobie pomalowal przy subaru i mi sie spodobalo....
przy takim kolorze alfy jak moja bedzie sie to jakos kupy trzymac?
-
Mi również pasuje 19 stycznia, postaram sie namówić kolegę z Grabowa.
-
Skoro wszystkim pasuje to umówmy się na godzinę 14-15. Zapraszamy do Kępna tym razem, miejsce spotkania jeszcze do omówienia :)
-
Myślę że parking pod czerwoną torebką (tam gdzie ostatnio w kępnie) będzie idealny, bo zwykle jest pusty;) %%%...