Robercik na mnie i Twojego syncia czyli Majkela mozesz liczyc :D Ja sie tam pojawie choc bym mial na czworaka sie kulac :DCytat:
Napisał AR_33
Printable View
Robercik na mnie i Twojego syncia czyli Majkela mozesz liczyc :D Ja sie tam pojawie choc bym mial na czworaka sie kulac :DCytat:
Napisał AR_33
spokojnie, miejmy nadzieję że koło 10tego kiedy sa wypłaty wszystko sie wyjasni. człowiek się uczy na błędach i za rok proponuje obowiązkowe zaliczki przy rejestracji. faktycznie 10% ludziom może coś wypaśc, ale nie 50% ;//
nikt tego nie jest pewny ale pieniadze wplcone.Cytat:
Napisał rigobert
Czy jak rezerwujesz domek nad morzem to tez mowisz wlascicielowi ze nie zaplacisz zaliczki bo nie jestes na 100% pewny ze bedziesz bo moze Ci wyskoczyc jakas sytuacja losowa ??
I tym bardziej jest to smutne :xCytat:
Napisał Fred
Szkoda tylko ze specjalnie byly domawiane kwatery do spania bo az tylu chetnych sie zapisywalo. Uklon w strone kolegow ktorzy zalatwiali dodatkowe pokoje (oby sie nie okazalo ze na darmo :evil: ) I tym bardziej wkurza mnie jak ktos zaczyna swojej wywody jakby to trzeba bylo zalatwic zrobic i z jakimi atrakcjami nie dokladajac do zlotu ani troszke wysilku.
Ja juz skladam WIELKIE podziekowania dla organizatorow za same checi, wklad nie tylko finansowy ale i te nerwy i trud i w ten sposob sie dziekuje ze zaczyna sie wymadrzanie ze mozna tak zrobic zy inaczej nastepnym razem chetnie organizatorzy posiedza i tylko zaplaca za zlot i na niego przyjada.
LISTA OSÓB KTÓRE JESZCZE NIE ZAPŁACIŁY (bądź ich przelewy nie dotarły jeszcze na konto):
1. alfasound_mania - ZREZYGNOWAŁ
2. Paweł156 - ZAPŁACONE
3. zdziba - 510zł
4. bimski - ZAPŁACONE
5. Tuti - ZREZYGNOWAŁ
6. Bianco - 340zł
7. KUBAS - ZREZYGNOWAŁ
8. bladx - ZREZYGNOWAŁ
9. M@t - 680zł
10. Luna - 340zł
11. Maffiu - ZREZYGNOWAŁ
12. tomcio1274 - 510zł
13. RUDA - 640zł
14. Pikero - ZREZYGNOWAŁ
15. raczek1984 - 510zł
16. niggard - 150zł
17. adamo - ZREZYGNOWAŁ
18. LAZII - ZREZYGNOWAŁ
19. Pitus25 - 510zł
20. JAD - 170zł
21. iza_1970 - 340zł
22. Mario156 - 440zł
23. alfa156 - 340zł
24. krzychoo - ZAPŁACONE
25. punisher - 340zł
26. Krulik - 340zł
27. UA - ZREZYGNOWAŁ
28. Garos - 160zł
29. soldierndt - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
30. QBA-Q8 - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
31. Sylwik - Zrezygnowała
Tylko w dniu dzisiejszym zrezygnowało 9 osób. :!:
Prośba do osób z listy.
Jeśli nie chcecie przyjechać (nie interesuje mnie z jakiego powodu), proszę o jak najszybsze info na maila kate@alfaholicy.org Muszę wiedzieć jaką gotówką będziemy dysponować i z czego będziemy musieli zrezygnować.
Do osób wypowiadających się w tym temacie i do reszty zlotowiczów. Chcieliśmy zorganizować zlot jedyny w swoim rodzaju, by każdy kto na niego przyjedzie mógł się czegoś nauczyć, mógł poznać lepiej swój samochód jak i swoje umiejętności. My dołożymy wszelkich starań by impreza na którą macie zamiar przyjechać udała się, jednak jak to wyjdzie także zależy od Was.
Najpoważniejszy klub AR, a co niektórzy członkowie jak dzieci :-/
Dokladnie to samo chcialem wczesniej napisac.Jednym slowem.WSTYD.Wiecej nie bede pisal bo nie ma sensu.Szkoda slow.Cytat:
Napisał DARO-RT
Ciekawe, kiedy sie odezwią wszyscy ci, którzy *zapomnieli* uregulowac płatności. ;) Nie ma reakcji na mejlowe przypomnienia?Cytat:
Napisał Lukasz A.
Z przykrością muszę zrezygnować z imprezy... :oops:
Szkoda że tak późno ;//Cytat:
Napisał adamo
A co z resztą ???Cytat:
Napisał Kate
Dalej udaja, że nie ma tematu, czy wstydzą się przyznać że rezygnują :evil:
Nie ma co się wstydzić, jak zrezygnujemy z tego Zlotu to zawsze może spotkamy się na Zlocie KARPia lub IK@Ra, i dumnie pokrzykiwać jacy jesteśmy wielcy i wspaniali my ALFAHOLICY.
no trudno, nie będę miał żalu jeśli jakiś punkt imprezy nas ominął, byle nie lotnisko! :)
ew. msze św. jestem w stanie sobie darować heh ;)