BMW 5 z nowych serii sa piekne, ale bardziej prawdopodobne cenowo, to jak dla mnie cos z tercetu nowe Volvo S60, XC60 albo Mazda 6. Chyba, ze Alfa zaskoczy jakims nowym modelem.
Printable View
BMW 5 z nowych serii sa piekne, ale bardziej prawdopodobne cenowo, to jak dla mnie cos z tercetu nowe Volvo S60, XC60 albo Mazda 6. Chyba, ze Alfa zaskoczy jakims nowym modelem.
z SUVów to najbardziej mi się podoba BMW X6 tylko jakieś takie ono małe w środku ;) a że żona nalega na samochód tej klasy to wybór padł na Jeepa Grand Cherokee. Fajny samochód w moim odczuciu, i za niezłe pieniądze można mieć całkiem przyzwoite wyposażenie, przestronne wnętrze, i bagażnik normalnych rozmiarów bo zauważyłem że SUVy to za dużych bagażników raczej nie mają, a zanim dokonaliśmy wyboru to obejrzeliśmy ich naprawdę sporo ;)
Niestety koszty utrzymania takiej 5-ki przerażają :(
Nieprawda. Miałem okazje przejechać się modelem 520 184KM z napędem na 4 łapy (w pakiecie stylistycznym "M" - chodziło o dodatki chromowane i inne pierdułki), oczywiście w automacie.
Z tego, co widzę to jest wersja 520 i 524 z napędem na 4
http://www.autocentrum.pl/dane-techn...sla-520d-184km
http://www.autocentrum.pl/dane-techn...sla-525d-218km
Nie musi być to zatem najmocniejsza 530 czy 535.
Widać, ze wersja na 4 jest dostępna niemal w każdym "pakiecie silnikowym" (z automatem)
Prawda,koszty ,utrzymania,nowej bejcy to kosmos.Wspólnik,powozi BMW,zestaw filtrów do BMW 5 to 800zł i tak dalej.W ogóle,to wcale BMW, nie jest,taki cacy.Koszta,utrzymania,są bardzo,duże,a znaleść prawdziwego fachowca do niej,to cud.Wiem,bo widzę,ile krwi,napsuła bejca i pseudo mechanicy.Wspólnik,miał 5,teraz,ma BMW 7,tu dopiero koszta!
Dlatego też mam nadzieję że następca 159 nie będzie wyglądał jak Mito lub Giulietta , bo koszty utrzymania Alfy Romeo na tle konkurencji są naprawdę w porządku :)
Dlatego nie napisałem 535d,inaczej taka własnie wersja była by ideałem
.
Przejedź sie nim.Ja cały czas szukam dla siebie takiego volva,natomiast xc90 to już trochę nie ta era aut według mnie,od takie moje spostrzeżenie,aczkolwiek fakt jest większy,choć i tak oba były mniejsze w porównaniu do np mojej byłej cromy.Ogólnie suvy ( poza kolosami typu q7) nie są jakieś wielkie w środku.