to przekadamy na lutego:D:D:D
Printable View
to przekadamy na lutego:D:D:D
jestem za
Rawicz z tej strony WITA WSZYSTKICH.
Panowie i Panie nowa bella 156 SW 1,9JTD 2002 w rejonie :). Zakupiona co prawda jeszcze w 2012 ale dopiero 24 stycznia odebrałem od lakiernika. Autko było po otwarciu maski w czasie jazdy, pewnie niektórzy pamiętają ją z allegro (Alfa z Bielewa koło Gostynia).
Ehhh miała być V6 a jest 1.9JTD i też jest git. Jazda Bellą to cud. W wielu miejscach gdzie Omega niedomagała na zakrętach i musiałem odpuszczać gaz, Alfa idzie jak po sznurku. Może nie ten komfort co Omega, ale czuję się jak w garniturze szytym na miarę :).
No i jedyny słuszny kolor czyli Alfa Rosso 130BB :).
Jeżeli coś będzie organizowane w Lesznie lub jest ktoś z Rawicza będę wdzięczny za info.
Pozdrawiam
Marcin
Witamy może spotkamy się kiedyś na drodze :)
pozdrawiam
Witam:)
Jak wbije do rawicza to będę wypatrywał czerwonej SW:)
Ale kolegi skipas też jeszcze nigdy nie spotkałem, a często bywam w rawiczu.
to jak kiedy robimy jakis spot????
czuć lekką woń wiosny to i spotami zalatuje:),
pozdrówka z Gostynia
p.s.rosso alfa 130b/b,heh też kiedyś taką miałem,tylko w sedanie i 2.4jtd,sam ją przytargałem z Holandii z uszkodzeniami....po otwarciu maski:(,życzę koledze aby śmigał miło i nie miał takich problemów z malowanym dachem jak ja.
ale co tam,może kiedyś pogadamy na jakimś spocie
Panowie co jest z tym otwieraniem maski w Bellach?
Na allegro i w polskiej sieci znalazłem dwie kolejne. U mnie okazało się, że zamek był tak zasyfiony, że poprostu nie odbił. Po wyszczyszczeniu i nasmarowaniu działa jak nowy.
Jankes ja mam ogólnie problem po malowaniu bo nieco spartolił lakiernik robotę. Całe szczęście, że akryl jest łatwy do poprawki a ma zapas bazy.
Co się działo u Ciebie?
Adio czy mogłem Cię wczoraj widzieć około godz 15 jak wyjeżdżałeś z Gołaszyna centralnie na Dino?
Tą ze zdjęcia na pewno nie bo jest ze mną w holandii:P
Mozę SW bo ta stoi w domku..
Pozdrawiam!
no to jak ustalamy cos??