-
Hejka, dawno już nie było spotu w Zamościu, a i ekipa z ostatnich spotkań pewnie się rozjechała, ja jak najbardziej na tak najlepiej w niedzielę, bo na tygodniu to raczej frekwencji nie będzie. Kilka lat temu organizowałem Kulig saniami w Suścu kolo Tomaszowa Lubelskiego i też było super, długo to wspominaliśmy, jak by byli chętni to można to powtórzyć, ale to tylko luźna propozycja.
-
Emerytowany alfaholik z fordem też pisze się na spota (auto zostawię 4 miejsca dalej żeby wstydu nie przynieść) :)
-
Ja bardzo chętnie, ale w tym tygodniu już nie dam rady. Może przyszły weekend ;)?
-
Nam też pasuje przyszła niedziela :)
Możemy jechać na kulig, bo Solek zorganizował wtedy świetną imprezę! Bardzo dobrze się bawiliśmy! A przedwczoraj wspominałam właśnie ten czas :)
Czy są chętni na kulig w przyszłą niedzielę? @solek jak wyglądałaby sprawa organizacyjna?
A tak już offtop: W sobotę idziemy rajd pieszy po Roztoczu, organizowany przez Bushido Szczebrzeszyn, jeśli ktoś ma ochotę, to też zapraszamy info u mnie PW ;)
-
myślę że mogę to ogarnąć jeżeli będą chętni
-
[MENTION=18770]solek[/MENTION] Mamy już trochę chętnych takich 100%, zorientuj się jak cenowo to wygląda z kiełbaską i ewentualnie bigosem.
Będę zbierała zaliczkę od swoich, więc nie będzie wymówek.
Lista:
Qki i ja,
Regina,
Asia z Robertem i córką,
dzisiaj będę gadała dalej ;)
Bierzcie znajomych, sąsiadów, matki, córki i kochanki... i przybywajcie! :P
-
będzie kulig wstępnie 07.02.2016 szczegóły wkrótce w nowym temacie
-
Tak jest, kulig przeniesiony ze względu na brak miejsc. Ale już przygotowujemy ofertę na 07.02, tak jak Solek pisał.
Co nie znaczy, że w niedzielę nie możemy się spotkać :) Chętni ?
-
ale o czym teraz z tobą rozmawiać cybuch o fordzie?:lol:żarcik;)
-
I w tym momencie zrobiło mi się przykro, a co do tematu rozmowy to ja bym się trzymał jednak Alfy ;)