Kto z Was oprócz Krusza był dziś w Niedzicy?? Widziałem 3 Alfy na parkingu przed zamkiem ale nikogo znajomego nie spotkałem:)
Printable View
Kto z Was oprócz Krusza był dziś w Niedzicy?? Widziałem 3 Alfy na parkingu przed zamkiem ale nikogo znajomego nie spotkałem:)
no niezle sie dzieje:).Widze ze juz zazywacie leki:D.Pewnie ostry wiatr nad Jeziorem Czorsztynskim??Milej zabawy
Witam witam wszystkich uczestników ;) widzę że trunki same leją się do gardła fajnie szkoda że nie udało się nam dotrzeć do was ale następnej impry nie przegapimy . pozdrowionka dla wszystkich i miłej zbawy !!!!! :crazy_pilot:
Dotarlismy do domku dziekujemy wszystkim za wspaniala atmosfere ligarkowi za organizacje mam nadzieje ze spotkamy sie za rok weronice socikowi i wowremu za bezgraniczne zaufanie nawet zakaz wjazdu was nie zatrzymal a to znaczy ze pojdziecie za mna do piekla i z powrotem zuwikowi i alfistce za towarzystwo przy ogniu pumbie za lecha mitkowi za ...:) wowremu za probe awaryjnego hamowania przed skrzyzowaniem jego golfem pozdrowienia dla calej ekipy z tratwy do zobaczenia za rok ....
Dzięki wielkie za spot było naprawdę zajebiście.
My jesteśmy już w domku .
Dziękujemy bardzo organizatorom za mega fajną imprezę.
Wszystkim uczestnikom za miłą atmosferę i świetną zabawę,tych co nie było niech żałują .
Pozdrawiamy i do zobaczenia na następnym zlocie.
Troszkę zdjęć dla przypomniaZałącznik 71566Załącznik 71574Załącznik 71575Załącznik 71576Załącznik 71577Załącznik 71578Załącznik 71579Załącznik 71580Załącznik 71567Załącznik 71568Załącznik 71569Załącznik 71570Załącznik 71571Załącznik 71572Załącznik 71573
gdzie jest ten zamek z ostatniego zdjecia??
melduje się w domu :) dzięki za dobrą imprezę :D
- - - Updated - - -
ps. madmax dobre foty :)