-
co to alfy w serwisie wsystkie stoja czy pokradli ? :rolleyes: zgorzelec zaprasza na spocik z ewentualnym, grilem :p Spotkanie ustalone bedzie do jutrzejszego wieczoru. Tak wiec tu napisze napeewno kiedy o ktorej i gdzie. w Gre wchodzi piatek wieczor, sobota, niedziela :) Pzdr
-
Dzieje się coś w tej Jeleniej? Jakieś spotkanie? Hmm
-
Powiem tak. Mi pierwszy i trzeci weekend miesiąca jak na razie wypada. Proponuje zmienić na ostatnia sobotę miesiąca. Co wy na to?
-
-
ja z checia wielka przyjade jesli podacie termin i nie bede pracowal. tak do 5 pazdziernika wolna sobota jak dla mnie jest do ogarniecia w calym miesiacu. Ale jak ktos poda termin "ej za 2 dni pasuje?" to w tak krotkim czasie wolnego nie dostane :p Mysle ze ze zgorzelca ja, 147 napewno przyjade jak dostane wolne:p N'lukasz moze wreszcie przestanie pracowac to tez wpadnie:D
-
Ja już wyraziłem zdanie bardzo realny jest 3-4 paździerza :P:moil:
-
Jak coś zorganizujecie to z chęcią wpadnę ;)
-
Panowie i Panie szykuje się zlocik w Łomnicy 12 października ;-)
-
a gdzie ta lomnica?XD Ja dalej niz 100km od zgorzelca sie nie wybieram :p Nie za bardzo mi sie chce, tak jak ostatni zlocik we wroclawiu okazal sie zlotem na 8-10osob;p u nas w zgorzelcu srednio sa 3-4 osoby :D Jak by bylo cos grubszego z alfami na ponad 30sztuk to sie pisze :)
-
Łomnica blisko Jeleniej Góry. Ja jestem z Wrocka ale akurat chyba wtedy będę w Lubaniu:-)