Ooo, świetnie, nie wiedziałem że na zlot jedziesz a śledzę temat, można już zarezerwować rundę na prawym??
Printable View
Ooo, świetnie, nie wiedziałem że na zlot jedziesz a śledzę temat, można już zarezerwować rundę na prawym??
Mój pałowany TS to jakieś 30L albo i więcej :p
- - - Updated - - -
Mój pałowany TS to jakieś 30L albo i więcej :p
Chciałem uniknąć dyskusji czy to duży czy mało dlatego tak napisałem. Wyszło na trasie około 9-9,5 litra generalnie jazda 110-120 plus pare odcinków autostradowych trochę wyprzedzań itd.
IMO przyzwoicie ;) tyle mi żarł na trasie TS tylko że nie dało się w 4 osoby tak dynamicznie wyprzedzać i zdecydowanie częściej trzeba było sięgać do lewarka i redukować biegi.
Kasztelan - jasne przewiozę :)
ja pierdziele bo ja tez myslalem o liczbach podobnych do krusza! ;) 9 L to super! mi sie udawalo ogolnie kolo 8 L. teraz w czwartek cisne w trase 2200km i znowu zweryfikuje dokladnie spalanie ;)
9L to ja się ciesze :D
Teddy finalnie jaki koszt bez silnika całej tej imprezy ? ;)
Cieżko określić setki drobnych rzeczy do dokupienia rzeczy które zniszczylem niechcący ;) i musialem dokupić itd itd itd w moim wypadku na pewno grubo. Wiem ile by wyszlo zupełnie potaniości w 10 tyś da się ten temat zamknąć o ile dużo się robi samemu.
BTW. Autko zniosło całodzienny event na torze Kielce bez usterek i nie domagań ;) poza małym incydentem nad ranem gdzie auto stwierdziło że ma pusto w baku i dalej nie pojedzie (przerywało a wskaźnik pokazywał zero) po dojechaniu w obstawie Fiergloo'a do stacji i dotankowaniu 10litrów znów pod korek, auto stwierdziło że paliwa jest jednak pelen bak i już spokojnie pojechalo dalej. Nie wiem co to było ale muszę powalczyć bo odzyskiwanie par paliwa powiedziało papa więc to może kwestia zapowietrzania się układu itp.
Auto mocno cieszy :) chociaż starym wyjadaczom torowym nie podołałem i GTA Killer to jeszcze nie jest.