Z Warszawy będzie jechało tyle osób, że nawet w razie problemów pomogą. Śmiało jechać i się nie zastanawiać. Na torze będzie super, a jeszcze będzie można poprawić swoje umiejętności. No i pośmigać na torze z całą masą innych AR... bezcenne.
Z Warszawy będzie jechało tyle osób, że nawet w razie problemów pomogą. Śmiało jechać i się nie zastanawiać. Na torze będzie super, a jeszcze będzie można poprawić swoje umiejętności. No i pośmigać na torze z całą masą innych AR... bezcenne.
na zlot bym sie pisał ale na tor to raczej nie,wiecie moje 1.4 nie bardzo ma polot na tor :P
no i wspólny wyjazd z wawy to było by coś :D
a jaki koszt (ja + osoba towarzysząca ) bez wjzadu na tor i do kiedy trzeba by było sie zdecydować i kaske wpłacić?
- - - Updated - - -
co do kosztów doczytałem dopiero teraz :P więc prosze mnie wpisać na liste :D
Dasz radę, moje padło zrobiło ponad 600km w obie strony, do tego pół dnia na torze i nic jej nie było oprócz obluzowanego kabla czujnika temperatury więc ja bym się o to nie martwił a nawet jeśli to będzie około tych 9-10 fur wracało do Wawy więc można spokojnie na hol się komuś w nocy podpiąć;)
Ze wspólnym startem jestem za, jednak 1.4 LPG chyba za ostro nie pocisnę za Wami:)
Pablos, koszt który wyczytałeś to koszt samego toru więc nie doczytałeś. Poza tym możesz mieć i silnik z malucha pod maską a nie będzie to ważne, uwierz że nie moc się liczy a frajda z zabawy a do tego nie potrzeba 1000KM.
do kiedy te zapisy bo trzeba by urlop zaplanowac............
Ligar pisał że:
Co do kosztów noclegu to jak ktoś jest niecierpliwy, wystarczy sobie wejść w byle jakąś wyszukiwarkę wpisać "noclegi sielpia wielka" i wychodzi co ile kosztuje. Ja dla przykładu sprawdziłem cene noclegów w hotelu energetyk. W tym okresie wychodzi 80 zł od osoby, w pokoju dwuosobowym i to ze śniadaniem. Skoro więc w hotelu kosztuje tyle, oczywiste jest, że w domku będzie taniej. Macie więc cenę opcji VIP zawierającej koszty toru (280) + noclegu (240) ze śniadaniami.
Jest to tylko przykład i nie stanowi oferty w myśl kodeksu cywilnego ;)
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...#ixzz2HbeNGyIh
Więc mniej więcej wiem na czym stoje :)
- - - Updated - - -
a co do Lpg to nie mam :P
jest ktos z okolic lodzi kto bedzie jechal na zlot???
Przynajmniej 2 samochody Marcin_M i 3voQ z Łodzi.
Ja w zasadzie też, ale najprawdopodobniej będę jechał jakiś tydzień wcześniej ;).