Hehehe wymyślił...:D chciał być wyżej niż Ja ale niestety tak się nie da...numery od 01 są :D
Printable View
Hehehe wymyślił...:D chciał być wyżej niż Ja ale niestety tak się nie da...numery od 01 są :D
dawido jak rozumieć twój wpis? numeracja będzie zapewne od 01.. chcesz 159 albo wszystko jedno jaki?
ja tylko tak przed snem chciałem podziękować koledze peter_220 że cały czas na bieżąco ogarnia temat bo ja już nie mam siły non stop odpisywać :D tym bardziej że ten temat zrobił się wyjątkowo gorącym tematem, 20 stron w jeden dzień!
co do graweru to postaram się na dniach zdobyć zdjęcie tych zegarków od tyłu tak by można było coś pomyśleć więcej ale zapewne miejsca na jakieś wielkie logo to nie będzie. Ja bym tam widział napis Ogólnopolski Klub Alfa Romeo plus ten tekst po włosku z numeracją :) aaa i coraz bardziej myślę nad tym czy nie ruszyć z zapisami na oba modele, na SPORT wygląda że te 20 osób minimum będzie.. ze STYLEm może być gorzej, najwyżej zwrócimy Wam kasę jeśli sie nie uzbiera lub, jeśli braknie ze 2/3 szt to weźmiemy to na sklep z kasy klubowej. sie zobaczy :)
nie za ma co :P
tylko żona mi grozi, że mnie zabije bo jak nie komp to komórka :D
a ja tylko dzielnie pracuję na te moje 13stki.. więc nie wiem o co jej chodzi :P
Jesli numeracja bedzie szla od 01 do zalozmy 20 to jest mnie to obojetne.
Ale jesli da rade 00 to bede w siodmym niebie :) taki prototyp :p jesli natomiast uprzecie sie ze 00 nie pasuje a beda mozliwe kazde inne to bym prosil o 159 :)
Sorki za brak naszych liter ale z telefonu na szybko przed snem pisze...
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
dawido niestety, ale zegarki będą numerowane od 01 do liczby równej ilości zamówionych zegarków, możesz mieć nadzieje że zamówimy ich 159 :P
@Flatbeet
Style musi być, odkąd moj CK miał kontakt I stopnia z kafelkami w łazience bardzo brakuje mi chronometru ;]
A jakie wymagania postawił Timex? Myślałem, ze 20 sztuk ogółem, bez względu na model. Jednak z Twojej wypowiedzi wynika, że potrzeba 20 sztuk danego modelu, by zostało zrealizowane zamówienie.
1. czy sonda jest wiążąca?
2. czy można nie brać udziału w sondzie, ale potem kiedy będą już zapisy, złożyć zamówienie?
3. no właśnie - kiedy będą już oficjalne zapisy, wpłaty itp?
Pozdrawiam.
- Rafał