a tu mała podpowiedz :D ale spoko jakby co koledzy z Pomorza Was poprowadzą... :wink:
Printable View
a tu mała podpowiedz :D ale spoko jakby co koledzy z Pomorza Was poprowadzą... :wink:
nic nie musicie brac,w domkach bedzie swiezutka posciel,jest "wypasik"od prysznica i toalety do telewizora itp :DCytat:
Napisał Majkel
Witam, nie wiem jak inni, ale ja zamierzam wyjechać na zlot do Gdyni z Warszawy w piątek około godziny 4:00 rano. Mam zamiar dotrzeć na miejsce zbiórki około 9:00 lub chwilę po. Mam nadzieję, że jest to wykonalne czasowo, bez zbytnich szaleństw, gdyż tą trasę lubią "miśki".
Jeśli ktoś z Was wybiera się tam w tym samym czasie, poproszę o kontakt. W kilka Alfek będzie się jechało raźniej i efektowniej, czekam na propozycje miejsca spotkania. Myślę, że najlepiej gdzieś na wylotówce z Warszawy na Gdańsk w jakimś łatwo rozpoznawalnym punkcie.
Kontakt: Tomek - kom. 790 012 197
koledzy i kolezanki,osoby ktore jada w srode nad morze.mam pytanie oktorej godzinie i gdzie sie spotykamy.slyszalem ze w czestochowie.prosze o jakis konkret abysmy sie pozniej nie szukali.pozdrawiam
ps oby nie za wczesnie bo z pracy musze wrocic.proponuje gpdzine 21 co wy na to?
Spike, ja bede w Gdyni juz od środy( z powodu pracy), ale w czw odbieram przyjaciółkę z dworca i przyjedziemy do domków gdzieś koło godziny 11.30..czy tam juz ktoś będzie? Zakładam ze ekipa śląsko- krakowska dojedzie, ale moga spać:)
A moze blizej 23?? mozna sie spotkac w Czestochowie na stacji BP.
oki wiec umawiamy sie na 23.00 na stacji BP w czestochowie :D idealna godzina
Cześć ekipa się zbiera :D Myślę tylko, że 4 rano będzie troszkę za późno, gdyż ja jadę z dziećmi i więcej jak 110-120 nie polecę :D Propouję spotkanie o 3 rano w Mc'Donald przed Łomiankami, zaraz za stacją Rafinerii Gdańskiej. Proszę niech się wpisują osoby, które będą. Proszę podawać Imię i nr tel kom. W czwartek wieczorem zadzwonię do każdego i potwierdzę.Cytat:
Napisał Tomek
Pozdro
i co z zachodniopomorskiego nikt sie nie wybiera???? nie rozumiec nie rozumiec... ja chyba przyjade nie w trzy a w dwie osoby... tak to jest z planowaniem...
Jak to sie nikt nie wybiera... Koszalin jedzie. Jeszcze będzie jeden niezrzeszony koleszka:)