A może zrobić taki myk - ja będę czw-sob. Chętnie odsprzedam pozostałe dni. Ktoś chętny?
Printable View
A może zrobić taki myk - ja będę czw-sob. Chętnie odsprzedam pozostałe dni. Ktoś chętny?
Takie coś to zapewne głównie kwestia dogadania między forumowiczami.. jednak pozostaje jeszcze kwestia identyfikatorów i może jakichś innych gadżetów..
Co do "różnych cen" w zależności od tego na ile ktoś może przyjechać..
Dać to by się pewnie dało.
Pamiętajmy jednak, że LIGAR robi to charytatywnie i w ramach swojego wolnego czasu.
Jak zacznie spełniać prośby w jednej kwestii to zaraz pojawią się inne prośby, życzenia a nawet żądania.
Ludzi zapisało się całkiem sporo i nie da się wszystkim dogodzić.
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Dostałem odpowiedź z ośrodka,że zwierzaki są mile widziane:)
to dobrze , bo tak 1/3 musiała by opuścić ośrodek , bo z niektórzy to nie złe zwierzaki
Nie chcę nikogo ponaglać :) (bo organizator ma sporo roboty) ale skoro do końca kwietnia miały być finalizowane zaliczki za zlot to powoli przydałaby się informacja na jakie konto je wpłacić. przecież info na privie o spływie się już pojawiło. Nocleg też chyba jest ważny chyba nawet ważniejszy od kajaków.... Chyba nie będziemy nocować w kajakach??? :P Niech nikt nie bulwersuje się moją wypowiedzią... To tylko tak w geście przypomnienia...;)
Ale póki jest czas to lepiej ogarnąć kilka atrakcji i od razu doliczyć do kosztów niż 10 razy pisać i zgraniać po kilka przelewów od każdego. Ciśnienia przecież nie ma, najważniejsze że zlot będzie a tak jak gadaliśmy rok temu nie ważne gdzie i jak, jak trzeba to i pod namiotami będziemy siedzieć:)
Na wszystko przyjdzie pora :) Wiadomo ile, wiadomo do kiedy wiec każdy wszystko wie. Nie wierze, że potrzebujecie ponad miesiąc na zrobienie jednego przelewu. A jeśli tak to już zacznijcie oswajać się z tą myślą, to koło dziesiątego powinien przelew od was wyjść ;)
Wzorem lat ubiegłych poproszę o potwierdzenie uczestnictwa w zlocie na maila zlotowego.
Uwaga! Odpowiadacie za osoby, które z wami przyjadą i przede wszystkim za siebie.
Info na PW zostało przesłane do zapisanych. Nie wszyscy z listy dostali, ponieważ na obecną chwile jest więcej chętnych niż miejsc. W miarę rezygnacji będę rozsyłał kolejne info na PW. Po przesłaniu danych zwrotnych na skrzynkę zlotową, każdy z osobna dostanie odpowiedź na maila z danymi do przelewu.
...Wasze dane potrzebne mi są aby zaciągnąć kredyt w banku na powrót z kanarów. Kasa z toru się skończyła i nie mam na samolot :P
- - - Updated - - -
Druga sprawa to mamy tylko 17 chętnych na kajaki. Trochę mnie to dziwi bo najpierw wymagacie atrakcji a kiedy się coś pojawia to ledwie 10% osób chce z nich skorzystać... przy takiej frekwencji nie uda nam się zorganizować niczego.
Jeszcze raz zachęcam, bo naprawdę warto, można popływać na super sprzęcie, całkowicie bezpiecznie, odpocząć z daleka od hałasu i cywilizacji. Co najważniejsze można aktywnie spędzić czas i mieć wspaniałe wspomnienia z wakacji.
Na zachętę krótki opis ze strony organizatora spływu:
„Czarna ma charakter rzeki tworzącej liczne meandry, płycizny, wyspy, rozlewającej się szeroko wśród łąk, a gdzie indziej podcinającej wysokie i porośnięte lasem brzegi. Dolina Czarnej wypełniona jest bujną roślinnością szuwarową, torfowiskową, łąkową, zaroślową i leśną, stanowiącą miejsce schronienia dla bogatej fauny, zwłaszcza ptaków.(...) W dolnym odcinku Czarnej Malenieckiej projektuje się utworzenie rezerwatu. Kompleksy leśne, przeważnie sosnowe, towarzyszą rzece szczególnie w jej środkowym biegu. Ważniejsze miejscowości nad Czarną to Stąporków, Sielpia Wielka, Cieklińsko, Ruda Maleniecka, Maleniec. Koło Sielpi Wielkiej zbudowano na Czarnej zaporę i powstał sztuczny zbiornik rekreacyjny, przeciwpowodziowy. (…) Bardzo dużo rozlewisk, odgałęzień i bagien, trochę powalonych drzew…”
ZAPISYWAĆ SIE !! :)
Ja bym pewnie skorzystał z kajaków, ale jak zapewne spora część osób, przybędę na miejsce dopiero w czwartek.
LIGAR, napisz mi proszę, czy faktycznie jest tak jak koledzy piszą - czyli, że jeśli zamierzam przyjechać na mniej dni to nie ma innej możliwości niż zapłata za cały pobyt za 5 noclegów?
Zgodnie z prawami natury można by tamtą wypowiedź uznać za komplement bo wiele zwierząt zachowuje się "bardziej ludzko" niż ludzie..
Aczkolwiek wydaje mi się, że to miał być żart ;)
Co do kajaków to również podejrzewam, że chodzi o ich termin..
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey