pozdrawiam kierowce srebrnej alfy 156 sw mijanej przed chwila na moscie przy wierzbowej
Printable View
pozdrawiam kierowce srebrnej alfy 156 sw mijanej przed chwila na moscie przy wierzbowej
Pozdrawiam niebieską 156 na wylotówce z Lublina - Zielona. Kolega mi pomachał, ja odmachałem :D aż ciary mnie przeszły to druga Alfa co mi odmachała. Fajne uczucie :) Pod Biłgorajem nie machają ;/
Pozdrawiam kolegę Macka, którego poznałem godzinę temu w mojej mieścinie;P Posiada piękną 166 2.0 V6 TB i pewnie niedlugo pojawi się na forum, gdyz wizytowka została wręczona i pogaduchy chwilę trwały;D
Pozdro dla suchego, którego przepuściłem dzisiaj jak wyjeżdżał spod bloku przy sikorskiego;) ja jechałem firmową białą strzałą(czyt. Star 742):D
Gorące pozdrowienia dla Daniello spotkanego wczoraj koło reala :D Coś strasznie smutni byliście :D
a ja pozdrawiam kolege RamzesII widzianego wczoraj w Debicy na 3-go Maja przed 8 rano :)
Pozdro dla marcina spotkanego dzisiaj przy ulicy słowackiego jak dobrze kojarze;)
Nom moja moja;) ale nie musiałeś mówić, że z kartka:P
Jak dobrze pójdzie to będzie na spocie lipcowym:)
Co prawda Alfaholików ostatnio widzę w Rzeszowie prawie codziennie, ale nie pisałem o tym tutaj. W ramach nadrabiania zaległości hurtowe pozdrowienia dla upolowanych dzisiaj :)
- srebrna 156 ze spojlerem, spotkana przy Realu
- granatowa(?) 166 zaparkowana przy Zbyszewskiego
- nie wiem czy Alfaholik, ale srebrna 147 z ramkami klubu 147 i z naklejką lk@r, też widziana na Zbyszewskiego (często)
--edit--
Korzeń, co kupujesz zamiast 147? :)
A ja pozdrawiam Kierowniczkę czarnej Giulietty na 18" z heblami 330mm parkowanej na końcu obecnej Krośnieńskiej prawie koło mnie. Ciekawi mnie czy to tb czy jtd.
Pozdro dla kolegi z czarnej 166 2.4 jtd, rejestracja RK... (klubowe ramki) spotkanego w środę w Rzeszowie. Było machane. Jechałem właśnie na Słowację.
A ja tak z grubej rury pozdrawiam wszystkie Alfy mijane dnia 09.07.2011 (sobota) na trasie Leżajsk - Przemyśl - Lesko - Polańczyk. Było ich trochę, nie patrzyłem na ramki bo trza było patrzeć na drogę.
PS. zapomniałem dodać że jechałem zamulonym zielonym Renault Scenic.
Pozdrawiam dwóch klubowiczów mijanych na ul Bohaterów :)
Pozdro dla srebrnej 156 , koło której przelecialem dziś między autami na motorze na obwodnicy w okolicach witosa :D blacha RSR chyba czy coś podobnego :) pozdro :D
Pozdro dla kierownika srebrnej 166 RPZ na klubowych widzianej na "czwórce" między Rzeszowem a Łańcutem po godzinie 15, później srebrna 147 RZ też chyba była na klubowych (ta sama trasa) i na samym końcu błękitna 156 RZE na klubowych koło McDonalda w Rzeszowie (Danielloo?)
pozdrowionka dla kolegi w czarnej 156-mijanego we wtorekokolo 15-nastej, kolo starego cmentarza w krosnie-machane bylo ale zbyt zajety,chyba radiem.Byly ramki klubowe
Pozdro dla kierownika czerwonej 156 widzianego dziś na stronie głównej nowiny24 :P http://www.mmrzeszow.pl/artykul/jak-...ie-397000.html
Pozdrowienia dla kolegi DBH (było wspólne machanko :) ) mijanego z naprzeciwka na sandomierskiej o 17 :)
wzajemnie :)
Pozdrowienia dla Kogoś (hmmm...kwasnybartek ?) rejestracja RKL....i specyficzne lampy z tyłu..... wyjeżdżającego z odcinka specjalnego w Lubeni gdzieś po 13 chyba, mijał moją "ropuchę" przycupniętą na poboczu, ja byłem niestety 50 m z tyłu.
Pozdro dla Krzyśko (tak mi się przynajmniej wydaje) widzianego dzisiaj około godz. 17.30 na trasie Biłgoraj-Tarnogród, wiśniowa AR 146 z klubowymi ramkami RLE XXXX.
Jechałem motocyklem.
A ja pozdrawiam-nie wiem czy z klubu, brak ramek- właściciela granatowej AR Gtv 2.0 TS (rejestracja RSA 80...) zaparkowanej pod blokiem w Sanoku na Jana Pawła II. Akurat byłem wczoraj u rodzinki tam i zauważyłem :)
Pozdro dla kierownika pięknej szarej Brery na blaszkach RMI mijanej wczoraj w Kolbuszowej, piękne autko a kierownik jakiś taki mało zorientowany bo się tylko dziwnie popatrzył.
Pozdro dla kierownika widzianego gdy jechałem z kielanówki. Łapki były :D
Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów spotkanych dzisiaj na torze w Biłgoraju
Dzięki Kwasnybartek za przewiezienie po torze Twoją bellą:) i udanego zlotu wszystkim życzę