obstawiam ze iwona hiacyntego zona spojrz na auto to nie alfa :)
Printable View
w sumie mogłem się domyślić przecież gadała coś o jakimś fordzie czy coś tam... a tak wogóle tomek ford to co to jest? auto ?? bo nie znam?
... :)
co tak ucichło może jakieś promocje w biedronce są??
radziu nie podpuszczaj ich wogole gdzie jest impuls
to juz 123h35m45s bez nikotyny
wszedzie dostaniesz e papierosa w galeri kasztanowej masz cale stoisko
Załącznik 23965takie tam Radzio mozesz wydrukować i dać małej do kolorowania
Załącznik 23966pozdrawiam
u nas tak jest rodzinnie no nie az milo sie tu zaglada dobrze ze mlody ma remont bo bylyby wyprzedaze oleju z biedronki
Spoko Tomasz po malu bede konczyl i wracal do zycia hehe ;p
---------- Post added at 13:38 ---------- Previous post was at 13:36 ----------
Siemka Buszmen co slychac ? jak polbruk ? ;p
---------- Post added at 13:38 ---------- Previous post was at 13:36 ----------
[/COLOR]Siemka Buszmen co slychac ? jak polbruk ? ;p[/QUOTE]
POLBRUK ZALAMKA GOSCIU DOPIERO W POLOWIE SIERPNIA BEDZIE WIEC BEDZIE GRILL BEZ POLBRUKU A CO TAM W BIEDRONCE JAKIES NOWE WIESCI??? MNIE JUTRO NIE MA WALCZE 12H W PRACY TOMEK Z KOSZULKAMI W PRZYSZLYM TYGODNIU POSZUKAM COS NA ALLEGRO I WTEDY DAMY DO NASZYCIA GOSCIOWI KTOS JESZCZE CHCE??? POZDRAWIAM
co ty chcesz poszukac na alegro
ok dzis standardzik 15 lotnisko
poczekaj jacus dostaniecie my chcemy z buszmeno zrobic projekt i wtedy pokazemy
wczoraj władze poznania dostały zjeb ode mnie i obiecali że coś zaczną robić w stronę organizacji. powiedziałem że zakładam ramki team piła hehe ale larum było... ale powiedziałem że jak się nic nie zmieni to założę. myślę, że osno lubuskie to będzie test.
ramki ci zrobimy bo u nich organizacja :(
---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 17:38 ----------
od dzisiaj zaczynamy temat wyjazdu do osna lubuskiego buszmeno wpisz sie na liste na tamtym temacie impuls zalatwiaj to co ci mowilem z biedronki na wyjazd 4 flagi zalatwia slavol miejmy nadzieje ze ogarnie temat bo vice zabiegany a teraz nie bedziemy sie widziec 2tygodnie bo swieta i 1 maj buszmeno ramke postaram ci sie zalatwic taka jak my my na razie a 8 pogadamy na temat godziny wyjazdu bo slavola spotkamy po drodze a michu dojedzie tam nie wiem jak suchar i czeba zabrac z soba grila i itd ustalimy to pozniej
jeżeli mówisz o michałkowie w sobotę to dowiedziałem się o 12 a pojechałem o 13.30 nie było szans na reakcję. a tak apropos skąd wiesz??
Władza wie wszystko..... ;)
niech mnie ktos laskawie oswieci, bo mnie zaraz ludzie zlinczuja za niewyslanie przepisu :)
skoro pisze PW i klikam zatwierdz wiadomosc , dlaczego w folderze wyslane wiadomosci mam 0 ??
bo wiadomosci w skrzynce wyslane sie nie zapisuja napewno dostali przepisy
Do osna na 99% nie pojade, sila wyzsza...
Panowie jajka jutro swiecic ;p
Witam wszystkich forumowiczow i osobno pilan...Wczoraj dojechala do pily jeszcze jedna Alfa 156 2.4 JTD SW.Jestem tak zwanym swiezakiem na forum nie udzielalem sie za wiele nie za wiele wiem o alfach choc mialem juz jedna 145 2.0 TS QV i ja sprzedalem czego bardzo zalowalem...Teraz mam nadzieje ze bede szczesliwym posiadaczem wczoraj kupionej AR...co prawda ma kilka mankametow i kilka rzeczy do zrobienia ale powoli...Nie mam duzo czasu na spedzanie przy komputerze i nie dam rady przesledzic calej historii tego watku a jest tego troszke ale jako nowy wlasciciel AR z checia spotkalbym sie z innymi posiadaczami wloskiego autka poznal pogadal moze czegos ciekawego sie dowiedzial...Organizujecie moze jakies spociki gdzie moznaby przyjechac poznac sie pogadac??bardzo chetnie bym sie na taki wybral o ile mozna...Jesli tak to dajcie znac gdzie i kiedy sie spotykacie...Pracuje w systemie 4- brygadowym i wolny czas mam bardzo roznie ale mysle ze zawsze mozna wolna chwile znalesc...pozdrawiam
Witam w imieniu pilan..... spotykamy się praktycznie w każdą niedzielę, około 15-tej na lotnisku, zawsze info jest tu podane. Raz w dwa autka innym razem 5 lub więcej....
Najbliższy zjazd za tydzień i większa impreza wyjazdowa 15-ego maja w Ośnie Lubuskim na którą wybiera się parę załóg z rodzinami. Więc do zobaczenia.
a spotyka sie ktos w tygodniu czasem komu nie pasuje weekend??
dobrze ze vice pilnuje forum
---------- Post added at 08:56 ---------- Previous post was at 08:54 ----------
kolega impuls pojawia sie tez 2 lub 3 razy w miesiacu bo ma 4 brygadowke buszmeno 2 razy w miesiacu zawsze jest jakas niedziela wolna w miesiacu
wlasnie ja tez w systeie 4-brygadowym pracuje dlatego tak sie zapytalem...teoretycznie wypadaloby ze 3 razy w miesiacu mozna spotkac sie na lotnisku bo jak sa 2 zmiany to tylko nie pasuje a tak po pierwszej i przed nocka jest chwila...no nic zoaczymy moze uda mi sie kogos poznac za tydzien w niedziele...chyba ze zona cos wymysli
nie wiem czy ktos sie pojawi sledz temat bo jest wolne 1,3 maj wolne a zone zabierz z soba my tez zabieramy :)
widzę, że gwardii przybywa:-) dobrze dobrze 7 maja będzie u nas guży gril dam znać jak już będę wszystrko wiedział mam nadzieję że nie zawiedziecie jak moi i wpadniecie:-) dalej pogagdamy na wątku pilskim
jakby co jesli by ktos chcial to mam na imie Karol...Pracuje w philipsie moje 145 niestety juz dosyc dawno bo w zeszlym roku jakos przed wakacjami pojechala pod poznan...
to jak impuls a co do grilla michu to sie zastanow tydzien pozniej jest osno a gdzie jest buszmeno?