Hehe;)
Printable View
Hehe;)
Aj aj tam jakby powiedział ze zapłaci za przyjazd na zlot to pewnie by każdy się zjawił :)
heheszki :P Kto tu pracuje za granica? night to ten placi :D
co ma pierrrnik do wiatraka??<myśli>
Ale tu cisza.. Żyje tutaj ktoś jeszcze? :P
Średnio na jeża właśnie...
:cool::cool: wezcie sie za umycie auta jak sie nudzicie :D
Lepiej nie myć bo za szybko stanie rostwagenem....
Co taka ciszA?:P wszyscy zapracowani ?:d
Czosnek wyemigrował i juz nie ma komu w Zgorzelcu machac? :D martwa cisza...
Widzisz uchodźco opuściłeś nasz piękny Zgorzelec i niestety nastała taka cisza :D Mów co tam za felgi żeś wyhaczył że chcesz malować ;)
wyhaczył lotkę , felgi i nowy soft :P
A Night jest plotkarą i już sie chwali za mnie, wiec postanowilem nic nie mowic Night jest moim adwokatem xD
Już prawie jak GTA wygląda 47 ;) :D:D
Gta są brzydkie, juz ci pisałem idz ty z GTA, na komputerze pograc :P
Ten JotTeDe zapitala lepiej niż twój teEs hehe :P zmieniaj na TBI :D
Przygarniał kocioł garnkowi....Kolejny super pomysł TBI....ehh czosnek
Jeśli będę się przesiadał na 159 to tylko 2.4jtdm albo 1.75 tbi ;) i możesz mówić swoje, bo przecież masz we wszystkim racje :D
czosnek jeszcze nam nowych felg nie pokazałeś a już chcesz kupować 159? ;) :D :D
czosnek ma wszystko, nie wiesz?:D Idź na chat boxa tam sie dowiesz wszystkiego, panowie góru internetu wyjawią ci wszystko haha :D
Narazie mozesz sobie kupić 159 w modelarskim;)Ale za marzenia nie karają;)
Co do modelarskiego bym się kłócił :) a co do 59 to podyskutujemy niedługo al paczino :P
Siema, dawno mnie nie było z braku czasu. A jak wasze Alfy :(http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=170692&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=170693&stc=1
Siemanko, a co to taka biedna twoja alfa?
Kobieta się nie popisała wyjeżdżając z podwórka, drugą stroną poleciałem na ogrodzenie. Już na oględzinach rzeczoznawca powiedział, że szkoda całkowita na 100%
No to jeszcze sprzedasz fajnie z takim motorkiem i xenkami huhu:)
Siema, Sander biedne te twoje auto chociaż moja 46 kiedyś wygląda identycznie... obczaj pw ;)
Szkoda mi jej, w październiku wymieniony dwumas i sprzęgło. Chciałbym być optymistą co do ubezpieczenia ale coś ciężko to widzę.
Zawsze możesz się odwoływać od kwoty przyznanej :P zapisz z neta ile kosztują części, pojedz do zakładu gdzie by ci to mogli ewentualnie zrobić niech napisza ci koszt robocizny plus malowanie i walna pieczątkę zakładu i to Wysyłasz do ubezpieczalni. Zawsze możesz parę razy się odwołać ;p ewentualnie są firmy które za ciebie wywalcza dobre pieniądze w zamian biorąc chyba 10% :)
Weźmiesz z odszkodowania z 6 tys zł ,a szpece w Nowogrodźcu za 3 tysiaki Ci wyklepią ( na wylocie na Gościszów nie takie dzwony w BMW robią) i jeszcze będziesz do przodu ( z kasą , bo wiadomo że trauma zostanie)
Ja tam bym szarpal jak najwięcej :P co to jest 6tys :D
Łukasz, ty znasz tego djsilo, co to się stało że chwilowo bral udział rok temu w temacie a później już cisza grobowa...?? :) Jak tam Alfy, jeżdżą? ;) jakiś grill może w lipcu?? Najwięcej wolnych chwil mam między 8-18 :)
Można i rodziny zabrać ;)
Sprzedał swoja belle. Wiem, że planuje kupić następna.Na razie rozbudowuje swój warsztat. Także za bardzo nie ma czasu. Moja z braku czasu stoi na zimówkach. Ujeżdżam rovera. A z czasem u mnie też ciężko.
Szkoda, coraz mniej nas się tu robi.... :)
Łukasz obczaj pw jak najszybciej, wierzę w Ciebie hehe
No i co jam mam Ci pomóc biedny robaczku? A ze spawaniem to bawię się sporadycznie. Dospawaj nowe mocowania i po krzyku.