Dzięki za spotkanko :D
Moje pierwsze po nowym zakupie, a na następnych też na pewno będę :D
Printable View
Dzięki za spotkanko :D
Moje pierwsze po nowym zakupie, a na następnych też na pewno będę :D
Dziękuję wszystkim za przybycie tak licznie a zwłaszcza kolegom z Legnicy i Wrocławia było fajnie a jak widoki w zamku Książ się podobały to może następny spocik pod zamkiem? pozdrawiam wszystkich przybyłych a zwłaszcza panie , które chyba lekko zmarzły :cool:
również dzięki wszystkim za spotkanie :)
takiej frekwencji sie nie spodziewałem!! dobrze to wróży przed sezonem wiosenno - letnim :D
No nasz region się rozbujał jeżeli chodzi o spotkania klubowe;] dla mnie super, bo ekipa jest mocna i się powiększa ;] pozdrawiam i do następnego!
Nowa noworoczna tradycja spocik w Trzech Króli w zeszłym roku w Świdnicy nad zalewem a może w tym roku pod zamkiem Książ . Można można na dziecińcu serwowano grzane winko więc i dziewczyny rozgrzały by się :) a i widoki świetne :) Tak więc zgodnie z sugestią Teddy84 Zamek Książ godz 12.00 czekam na chętnych . Parking przed zamkiem (przed oślą bramą) .Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku . Zapraszamy wszystkich nie tylko z okloic Wałbrzycha , Bielawy i Świdnicy
Obecni: )
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Dobry pomysł, i ja się piszę na 90 % :)
Wydziargał Idol 2S
To i my się wstępnie piszemy, tym razem już w trójkę :D
I my się zjawimy na 100% :D tyle że Fiatem przyjadę - Alfa stoi w kawałkach w garażu :) a ja staram się ogarnąc mieszkanie po remoncie :D. Za mało czasu na wszystko :) . Do zobaczenia na zamku :) może będzie już śnieg !!
Panie i panowie to już jutro zapraszam !!! Zamek książ parking przed oślą bramą godzina 12.00
Będę :-)
Wydziargał Idol 2S
Jestem i nikogo nie widzę, 15 zł za wjazd :-(QUOTE=Gracekk;1745711]Będę :-)
Wydziargał Idol 2S[/QUOTE]
:) ajjjj cierpliwością się trzeba było wykazać bo my czekalismy na wszystkich na dole żeby powiedzieć ze bezsensu sie tam parkować bo to 15 zł :) potem przeszliśmy do kawiarni :( szkoda
Edit: Dzięki za spotkanie i do zobaczyska nastepnym razem :)
No sorry spotkanie było punkt 12 ze względów finansowych nie parkowaliśmy przed zamkiem tylko przed stadniną dzięki czemu zaoszczędziliśmy na kawę i ciacho dziękuje wszystkim obecnym za miłą atmosferę do zobaczenia
Sorry że nie mogłem dołączyć. Tak jak wspominałem Robertowi przez telefon mam sporą obsuwe w remoncie... mialem juz tam mieszkac ale nadal nje wykonane jeszcze prace nie pozwalają mi na to.
Do zobaczenia następnym razem.
Mała frekwencja, ale za to spotkanie udane, było miło :) A w sumie przy autach staliśmy chyba nawet do 12.20, tak więc kolega Zygmunt trochę za bardzo się spóźnił, bo my już piliśmy pyszną kawę :P
Żałuję ze nie wpadłem ale juz nie mam swojej małej :( poluje teraz na 159 ;))
Udanych poszukiwań celuj wysoko:)
Chce 2.4 z automatem i w sedanie to trochę poczekam bo fundusze tylko 23 :(
No to mysle ze ze sprzedażą swojej sie lekko pospieszyles.
No ale...
http://olx.pl/i2/oferta/alfa-romeo-1...ml#:421fcd7ee2
Sam nie sądziłem ze sprzedam ją po trzec dniach :p mam juz jedna na oku ale chciałbym kogoś zabrać kompetentnego i ogarnietego zeby sie noe wjebac :( kto poleci ze mną? http://allegro.pl/alfa-romeo-159-1-9...895154960.html
Zależy kiedy chcesz jechać :P
Na czwartek ale mogę zmienić termin jak coś ;)
Oczywiście na rano zeby zdążyć do aso albo chociaż na zwykła stacje diagnostyczna
W jakies weekendy możesz śmiało dzwonic. Wezme kompa i możemy jezdzic. Niestety tylko weekendy bo pracuje od poniedzialku do piatku od 8-16. Nr tel wysylam ci na pw.
PO RAZ 3 Nowa noworoczna tradycja spocik w Trzech Króli Zamek Książ , pogoda zapowiada się zimowa a więc i widoki wspaniałe a póżniej kawka i ciacho . Zamek Książ godz 11.00 czekam na chętnych . Parking przed stadniną na łące jak jej śnieg nie zasypie będę czekał na drodze dojazdowej przed przystankiem .Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku . Zapraszamy wszystkich nie tylko z okloic Wałbrzycha , Bielawy i Świdnicy
Panie i Panowie sprzedaliście swoje Alfy bo jakaś dziwna cisza czyżby pomimo 500+ jakiś kryzys bo ani Zagórze ani rybka ani Karpacz nie wyszedł ?
Cisza bo miał być zlot ale organizatorzy zamilkli :sarcastic: ja co prawda co dziennie pracuję obok zamku :D ale akurat w święta nie :P
To znaczy że przyjedziesz?
Nie :sarcastic: pracuję obok książa ale nie w dni wolne :)
Będziemy :)
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
My również !!! :)
Bardzo się cieszę że was znowu zobaczę
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
:) Dawno się nie widzieliśmy wiec też się cieszymy w zwiazku z tym :D. Znów nie przyjeżdżamy Alfa :D ale chyba nas nie pogonicie :) . A tak przy okazji wiecie czy jest szansa ze na kawę wejdziemy z psem (mały buldożek) ??
Myślę że kawę wypijemy tam gdzie w zeszłym roku a pieskiem to dowiemy się na miejscu
Będę i ja
No i super nie zapomnij o Krysi
Oj tam oj tam
Chwilunia chwilunia :) a to ostatnio organizator się poddał, chętni byli :P