Chyba ze 16zl bo idzie kurierem wszystko
Sprawdz sam na sklepie i bedzie jasne
Printable View
Chyba ze 16zl bo idzie kurierem wszystko
Sprawdz sam na sklepie i bedzie jasne
Tak jest 16 zyla bo zamawiałem. Mam nadzieje że teraz w piątek zostały wysłane.
Oby moje były bez wad. ;)
Płaciłem 11 zł za przesyłkę pocztą. No to się zmieniło.
Teraz wysyłamy tylko kurierem K-EX. Nikomu nie chce się poświęcać 20 minut na wypełnianie druków, 30 minut stania w kolejce i 15 minut przyjmowania paczek. Kurier przyjeżdża do domu i jest mniej formalności, a ceny nie różnią już się tak bardzo, przecież za 5 zł nawet paczki fajek nie kupisz :).
Za 5zl przy dobrych wiatrach ruskie sie kupi :)
No ale wracajac do sprawy :
Faktycznie przy zakupie czegos za 12zl koszt wysylki 16zl moze dawac wrazenie duzego ale i na to jest rada - zebrac sie w kilka osob z regionu , jeden robi zamowienie i potem rozdawac sobie na miejscowych spotach itp
Dla kazdego cos dobrego :cool:
Bocian dobrze prawi, polać mu ! :D
Natomiast widzę że ramki się już zasadzie skończył hyhy, 200 szt rozeszło sie z tydzień, jutro zamówię kolejną partię, myślę że maksymalnie za 2 tygodnie ramki znów będą dostępne :) W między czasie jak wyślemy wszystko to co teraz mamy do wysłania to pewnie okażę się że parę sztuk jeszcze zostało, zostanie to uwzględnione w szczegółach oferty ramkowej, ilości dostępnych sztuk.
Daj znać jak będą bo sie nie załapałem :/
Sent from my iPhone 4S
ja nadal czekam na przesyłkę ;(
Mam nadzieję że mi się udało i ramki dojdą w tym tygodniu :)
Ja też dostałem dzisiaj ( co prawda były w piątek ale kurier nikogo nie zastał w domu :( ) i są idealne bez skazy :cool:
A ja dodam, że po roku użytkowania, ramki są w stanie idealnym :) Zrobiłem z nimi prawie 20 tysięcy km, myte na myjkach ciśnieniowych i nie mam najmniejszych zastrzeżeń :)
W przypadku takiego kibla jakim jest K-EX zdecydowanie tak! Za 16 zł to każdy z nas ma DPD, UPS i inne porządniejsze firmy które doręczą przesyłkę na następny dzień roboczy, do których się dodzwonisz
Moja paczka od wczoraj krąży tylko po magazynie w Wałbrzychu:
2013-10-20 20: 59:01 Wprowadzona Wprowadzona do systemu i oczekuje na przyjazd kuriera Wałbrzych
2013-10-22 07: 14:07 Magazyn nadający Przesyłka została wprowadzona na magazyn nadający Wałbrzych
2013-10-22 16: 51:16 Magazyn nadający Przesyłka została wprowadzona na magazyn nadający Wałbrzych
Już wole nie wspominać po co im jest infolinia na którą i tak się nie dodzwonisz jeżeli chcesz zapytać o przesyłkę ciągle konsultanci są zajęci.
Zamówione ramki dotarły do mnie w poniedziałek, jakość nadruku jest ok, ładnie prezentuje się na samochodzie :)
Myślę jednak że warto pomyśleć o lepszym zabezpieczeniu na czas transportu, moje zamówienie było owinięte tylko czarną folią przez co obydwie ramki były pęknięte.
za 16 pln i bez foli bombelkowej?
Moje przyszły dziś z kubeczkiem i smyczą rosso.. jakość pierwszorzędowa :P
Ja tez dzisiaj dostalem ramki+smycz,wszystko ok,ramki super-zaraz ide je montowac:)!
Wysłane z mojego Nexus 4
a ja jeszcze nie dostałem a czekam już 1,5tygodnia :(
Dostałem dzisiaj dwie rami i mam to samo co kolega IceTea jedna z ramek pęknięta, pęknięcie w mało widocznym miejscu już sklejone i śmigają na aucie ale do kogoś w końcu dotrą w kilku kawałkach.
Pisac protokol uszkodzenia i juz
Nie po to kurier kasuje 16zl zeby puzzle dostawac i sie klejem bawic
Wiadomo kiedy będzie następna edycja?
Ok, widzę, że w przeciągu 2 tygodni. Czekam więc, bo ramki zostawiłem nowemu właścicielowi ;)
Ostatnio przeniesienie sklepu miało trwać 2 tygodnie. Skończyło sie na prawie 3 miesiącach.
Wiec niespodziewalbym sie tego tak szybko jednak.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
A ja się z kolei nie spodziewałem że będziesz taki uszczypliwy a jednak :D
Więc idąc tym tropem myślowym /na zasadzie zaskoczenia/ powiem Ci że 500szt zostało zamówionych w poniedziałek i około 5 listopada mają być u mnie.
Do tego po wysłaniu wszystkich zamówień okazało się że zostało jeszcze około 15 ramek i te od jutra pojawią sie w sklepie.
..
.
...
..
.
hmmmmm... a może i spodziewałem się takiego uszczypliwego wpisu :P w sumie to w końcu omen ;-)
Wcześniej nie było takich problemów ciekawe co się zmieniło
czasem jednak bywały i po skargach "pakujący" wziął je na poważnie i używał sporo tektury itp do zabezpieczenia
ja doskonale zdaję sobie sprawę że spakowanie np 200 kpl ramek będzie czasochłonne i pracochłonne no ale jednak czegoś się powinno wymagać
i dla mnie nielogiczne jest , że ktoś dostaje połamane ramki i sam je sobie klei itp - płaci za towar i wysyłkę i powinien dostać wszystko w całości i koniec
ja tu pola do dyskusji nie widzę , a jeżeli "pakujący" twierdzi , że za 16zł to nie starczy mu na tekturę , taśmę , folię czy co tam jeszcze to niech dostosuje cenę wysyłki do takiej kwoty żeby reklamacji nie było
( no ale skoro klienci nie domagają się niczego to i się nie ma co dziwić , że "pakujący" też roboty i kosztów dodawał sobie nie będzie :-)
ot chyba tyle chciałem napisać :-)
A ja się od początku zastanawiam po co komu te ramki :D Skoro jest osobny temat o jakości ramek, to pewnie są one średniej jakości... Jeśli już miałbym coś zamawiać, to wolałbym zamówić naklejkę na ramkę - TANIEJ i ŁATWIEJ!
A co powiesz na to, żeby część "magazynu" trafiła do Ciebie? Mógłbyś realizować zamówienia na całą UE. Tam pewnie kurier jest tańszy, a flat miałby mniej roboty. Towar możesz odebrać sam, albo rodzina może Ci go przy okazji dowieść.
OT: Chyba, że masz w dupie naszych rodaków żyjących na obczyźnie?
jak już rozmawiamy o tym kto kogo ma w dupie to może Tuti odpisałbyś w końcu na moje PW odnośnie skrzynki mailowej alfaholików ? dwie wiadomości wysłane, na forum siedzisz a odzewu zero... sprawa-pierdoła a ciągnie się od tygodnia :(
Widzisz a niektórzy mimo braku czasu się podejmują roboty społecznościowej, tym samym namnażają sobie obowiązków żeby innym żyło się lepiej. I takim ludziom się chyba należy trochę szacunku co?
Wiesz co to jest szacunek?
Wiesz czy nie wiesz?
Tylko szczerze! Nie kłam :D
Lepiej dla ciebie żebyś nie wiedział, wtedy jeszcze mógłbym zrozumieć twoje zachowanie bo ludziom nieświadomym pewnych czynów trzeba okazać więcej zrozumienia i tolerancji ;-)
flatbeet ja dziękuje za rameczki , zamawiałem w niedzielę a miałem już w środę, no i przyszły całe i zdrowe :)
Być może nie ten temat,ale ma ktoś może rameczki na odsprzedanie?
Witam,
ja swoje ramki zamówiłam 16 a odebrałam 25 (w piątek). Może troszkę długo to trwało ale było warto :) Właścicielka i Romeo mega zadowoleni ;)
Do mnie też dzisiaj dotarły ;) super są !!